Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez így működhet a reinkarnáció...

Ez így működhet a reinkarnációval?

Figyelt kérdés
Először is, ezt csak elvben kérdezem ,mert nem alapozok erre mindent ,hogy "Huh ez akkor 100% ,hogy működik és megcsinálom." A lényeg: Most éppen magyar vagyok. 16 éves. Fiú vagyok. Itt Magyarországon élek. De szeretnék a következő életemben Kínaiul tudni és persze Kínai is lenni. Más szóval megszületni Kínában valahol és mire tini leszek tudni tökéletesen Kínaiul,anyanyelvi szinten. Ez így működhet ,hogy következő életemben Kínában születek és persze mire tinégyer leszek már tökéletesen tudjam a nyelvet? És akkor mennyi az esélye ,hogy Kínában születek meg és a Kínai nyelvet anyanyelvi szinten tudom majd? A válaszokat nagyon szépen köszönöm.

2012. jún. 29. 17:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kihasználom. De attol még hiszek a reinkarnácioban. Kell lennie öröknek,mert különben minden véges lenne. Nem adom fel. Nem fogok soha teljesen meghalni!! Nem érdekel ha miután meghalok és egy másik életem lesz akkor a mostani életemre nem emlékszek majd.
2012. júl. 1. 22:24
 12/13 anonim válasza:
Lehet későn válaszolok, de miért pont Kína? Ha tetszik a kultúrájuk, a vallásuk, a nyelvük vagy bármi, akkor azt még ebben az életedben is magadévá teheted. A kínaiak életszínvonala átlagban rosszabb, mint a magyaroké, a kommunizmus se szerencsés rendszer, lehet nem lesz olyan jó életed, mint azt reméled. Különben a cselekedeteid befolyásolják az újjászületésedet.
2012. júl. 5. 12:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat. :)
2012. júl. 5. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!