Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a véleményetek Raymond A....

Mi a véleményetek Raymond A. Moody-ról, és a kutatásairól?

Figyelt kérdés

Igaz lehet?

Örülnék neki, mert nekem már nem sok van hátra.

2011. nov. 30. 15:58
 1/6 anonim válasza:
62%
Baromság.
2011. nov. 30. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

csak az idézeteket olvastam el az elején, de már most látom hogy mind ellent mond egymásnak :D

egyetértek az előttem szólóval

2011. nov. 30. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Nézd, ő egy bölcsész-doktorátust végzett ideggyógyász professzor, tehát nem egy kuruzsló. Én hiszek neki, már csak azért is, mert a tapasztalatait együtt osztotta meg Elizsabeth Kübler Ross-szal, akiről tudni kell, hogy sokat tett a haldokló betegekért és thanatológiai kutatásokat is végzett.

Megírod mi a betegséged? Meg tudod beszélni valakivel? Írhatsz privit is szívesen olvasom írásod.

2011. nov. 30. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy igaz,de nem feltétlenül. Érdekes,hogy mindenki ugyanazt mondta. Ez nem feltétlen jelenti,hogy mindenki ezt tapasztalta. Lehet,hogy hallott erről és ezért mondja.

A közepétől már nagyon unalmasak a leírások.

2011. nov. 30. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
engem elborzaszt a reinkarnáció, nem akarok vissza jönni ide a földre soha többé
2011. nov. 30. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Reinkarnáció nem létezik. A kutatások azokat a vélelmeket és hiedelmeket vizsgálják amik ehhez vezetttek. Az eredmény sem bizonyítja a létezését, csak azt, hogy a sok hiedelem csodásan alakítja a róla alkotott álmokat , fantáziákat. Nem rossz téma, de csak az emberi fantáziavilágot mutatja be nem valami létezőt.Így viszont érdekes.
2011. dec. 12. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!