Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Érezted már úgy, hogy egy...

Érezted már úgy, hogy egy állat téged néz?

Figyelt kérdés

Egy galamb mindig a házunk előtti villanyoszlop kábelére száll, és engem néz sokáig mozdulatlanul, (mintha figyelne), aztán elrepül.

Ez így megy már 3 napja. Lehet, hogy egy elhunyt hozzátartozóm reinkarnálódása?

2011. máj. 24. 03:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak állatok, amelyek egy ideig tisztes távolból lesik a zsákmányukat...
2011. máj. 24. 07:41
 2/23 anonim ***** válasza:
A galambok szoktak ilyet, amikor a panelban laktunk volt egy fa közvetlenül az ablakunknál oda fészkeltek sokszor néztem oda és láttam hogy befele pislog:)
2011. máj. 24. 08:15
 3/23 anonim ***** válasza:
Igen :)
2011. máj. 24. 08:33
 4/23 anonim ***** válasza:
Aranyos kérdés, de szerintem nem! :) Reinkarnálódás után nem hiszem, hogy egy környezetben maradnak a családtagok!Ez túl hihetetlen lenne!
2011. máj. 24. 09:13
 5/23 anonim ***** válasza:

Igen, anyámék macskája. Borzasztó az a macska, a kedvesség halvány szikrálya sincs meg benne, mindenkinek nekimegy és nem játékból. A fekete bundája meg csak hab a tortán.

Nos, amikor ő beül a szoba sarkába, én meg nézem a tévét, erre ő fél órá keresztül csak bámul engem, az nem túl megnyugtató.

Persze ezt sem veszem komolyan, hogy valami magasabb szintű lény lenne, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem érdemes a közelében lenni annak a mcskának. :)

2011. máj. 24. 09:16
 6/23 anonim ***** válasza:
*szikrája
2011. máj. 24. 09:17
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
Engem a macskam akkor szokott nezni amikor ehes.Es ha hozzaszolok o visszanyavog.De nem hiszem hogy egy hozzatartozom reinkarnalodasa lenne.Szerintem ezen az oldalon sokaknak jot tenne egy terapia valamilyen elmeosztalyon.
2011. máj. 24. 09:19
 8/23 anonim ***** válasza:

A macskám engem is állandóan bámul. Nagy, böszme kandúr és kegyetlenül rideg a tekintete. Fogalmam sincs, mit akarhat, vagy mi járhat a fejében. Néha olyan érzésem van, mintha le akarna vadászni és megölni.

Amúgy meg tök aranyos, csak néha ijesztő.

2011. máj. 24. 10:06
 9/23 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon sokszor.
2011. máj. 24. 10:08
 10/23 anonim ***** válasza:

A galambok olyan bambák... Szerintem csak elbambult. Szoktak nézni az állatok persze, azért van szemük, hogy nézzenek vele! :)

(Kis madaras horror: Hitchcocktól a The birds)

2011. máj. 24. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!