Érezted már úgy, hogy egy állat téged néz?
Egy galamb mindig a házunk előtti villanyoszlop kábelére száll, és engem néz sokáig mozdulatlanul, (mintha figyelne), aztán elrepül.
Ez így megy már 3 napja. Lehet, hogy egy elhunyt hozzátartozóm reinkarnálódása?
Igen, anyámék macskája. Borzasztó az a macska, a kedvesség halvány szikrálya sincs meg benne, mindenkinek nekimegy és nem játékból. A fekete bundája meg csak hab a tortán.
Nos, amikor ő beül a szoba sarkába, én meg nézem a tévét, erre ő fél órá keresztül csak bámul engem, az nem túl megnyugtató.
Persze ezt sem veszem komolyan, hogy valami magasabb szintű lény lenne, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem érdemes a közelében lenni annak a mcskának. :)
A macskám engem is állandóan bámul. Nagy, böszme kandúr és kegyetlenül rideg a tekintete. Fogalmam sincs, mit akarhat, vagy mi járhat a fejében. Néha olyan érzésem van, mintha le akarna vadászni és megölni.
Amúgy meg tök aranyos, csak néha ijesztő.
A galambok olyan bambák... Szerintem csak elbambult. Szoktak nézni az állatok persze, azért van szemük, hogy nézzenek vele! :)
(Kis madaras horror: Hitchcocktól a The birds)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!