Ki hiszi ezt el? Én igen!
Igen ez igaz de azért Te vagy aki eldönti hogy kivel akarsz közelebbi kapcsolatot kialakítani.
Az ember mindig a mentalitása a vágyai alapján vonz be bizonyos embereket az életébe.
Ezért kell pl nagyon okosan és tudatosan párt választani
mert ha csak a lámúr meg a szexuális vonzalom az alapja egy párkapcsolatnak akkor az az alap max pár év és elmúlik.
Ezért van annyi válás is.Ha az ember felelősséggel tudatosan választja a barátait ,kapcsolatait abszolút építő jellegű lehet az életében.
S ha az ember még ráadásul az Önmegvalósítással is foglalkozik az életben akkor még emelkedettebb kapcsolatai lehetnek.
Ez az én véleményem. Haribol :-)
Hű. Olvastam a kérdést, és kirázott a hideg. Ugyanis nekem egy ideig nagyon tetszett valaki, egy osztálytárs, avégül lemondtam róla. Éppen ez idő tájt ismertem meg az ő legjobb barátját. Vele most már több mint 3 éve vagyok együtt. Tudom ez nem azt jelenti, hogy örökké fog tartani, de megváltoztatta az életem, és ha talán egyszer különválunk majd, ez a dolog akkor sem fog változni. Már sokszor gondolkoztam azon a bizonyos mi lett volna ha... dolgon. Mi lett volna, ha nem egy osztályba kerülünk? Stb.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!