Tolsz egy kis LSD-t Mariskával mint ahogyan ő tette majd pár pohár whiskey és kezedbe veszed a gitárt.
Lényeg, hogy éppen úgy csináld mint anno, akkor jönnek vissza az emlékek.
2011. márc. 25. 08:47
12/18 anonim válasza:
én varázsgomba után szoktam azt hinni magamról h más vok :P:)
2011. márc. 25. 12:33
13/18 anonim válasza:
Én meg vagyok Heath Leadger ( hogy kell irni ) menyasszonya. :)
2011. márc. 26. 11:16
14/18 anonim válasza:
Ha Hendrix reinkarnációja lennél nyilván gitározni is tudnál :D, Valamennyire hasonlítanál rá, és ha így lenne, már rég "felfedeztek" volna : ))
2011. ápr. 12. 12:49
15/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem igy van. Gondolkodjunk logikusan. Feltetelezzuk, hogy a reinkarnacionak van egy logikaja, fejlodese. Ha elozo eletedben gitarikon voltal, miert lennel az a kovetkezoben? En nem allitom, hogy beteg vagy. Javaslok egy konyvet. Tanuld ki a tudatos alom technikajat, azzal tudatalattid melyebb szegmenseibe ferkozhetsz es megtudathatod, milyen mely a nyul urege.
A konyv cime: Prof. Dr. Paul Tholey - Kaleb Utecht : ALKOTÓ ÁLOM
Az iro almaban tanult meg gordeszkazni, es amator bajnok lett a valosagban.
2011. ápr. 17. 17:05
16/18 anonim válasza:
A léleknek fejlődnie kell és minden életében mást megtanulnia a karmája szerint, ne akard élni az előző életedet, mert az nem vezet semmire jóra..Akkor ő voltál tegyünk fel, most meg te vagy, más ember...Nem véletlen emlékszel ezekre a dolgokra, talán egy intő jel..(viszont nem csináltál önhipnózist, hogy emlékszel? elvileg 3éves kor után nem szabadna)
2011. ápr. 26. 01:54
17/18 anonim válasza:
Mi az hogy álmában tanult meg gördeszkázni, ezt nem hiszem el. Ha naponta gördeszkázott 3-4 órát és este arra koncentrált hogy álmában is gyakoroljon, attól még nem álmában tanult meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!