Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen lelki vagy karmikus...

Milyen lelki vagy karmikus okhoz köthetőek a fogproblémák?

Figyelt kérdés

Az ezotérikus lelki-karmikus oldalára vagyok kíváncsi, azert írtam ebbe a kategóriába.

A családban mindenkinek rosszak a fogai, már gyerekkortól kezdve, pedig mossuk rendesen.

Mitől van ez?

tegnapelőtt 13:19
1 2
 11/11 D-Mano ***** válasza:
65%

Na de jó: látom, kivételesen te kaptál értelmes válaszokat ebben a rovatban.

Én csak annyit tudtam volna írni, hogy mivel a fogak a fej részei, ezért a Kos jegy/a Mars bolygó témaköreivel; és mivel a fog a csontrendszer része, ezért a Szaturnusz bolygó témaköreivel való problémákra utalnak leggyakrabban a fogproblémák.

DE:

Azért a fogproblémákat érdemes testi oldalról is kezelni. Pl. a fogakat építő, tápláló rendszer is az egész szervezeted. Megfelelő táplálkozással, a megfelelő tápanyagok bevitelével, azok felszívódási arányának javításával is segíthetsz a fogaidon. Plusz, lehet, hogy van speciális fogkrém is, ami segít.

Érdemes lehet olyan embert is keresni, aki a fogproblémák ezen részének kezeléséhez is ért.

tegnap 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!