Lehetséges, hogy Azahriah valójában Zámbó Jimmy reinkarnációja?
Azahriah Jimmy halála után 1 évvel született. Előző életében is hatalmas zenész volt, de sajnos hirtelen elhunyt.
Azahriah szinte magától tanult meg zenélni, amihez kellett az előző életbeli karrier.
Jimmyként megosztó volt a stílusa, kellett egy következő élet, ahol sokkal populárisabb irányba tud zenélni.
Számos jel mutat arra, hogy a király született újra a fiatal énekesben
Másképpen és jobban megosztó. Jimmy stílusa volt populárisabb még jazz-ként is, a személyisége volt megosztó. Azahriah a dalszövegelésével és a politikai hadviselésével is megosztó. Valójában sokkal megosztóbb Jimmy-nél, a 60-E rajongó - 80%-ban Youtube-korszakából származó kamasszal - semmit sem jelent vagy ad hozzá. Akik jogosan fikázzák, pont ez is zavarja őket. Jimmy zenéje valójában elismert volt attól is, aki nem szerette a stílusát és az embert. Azahriah ezt soha nem fogja elérni ezzel a sílussal.
Ettől függetlenül érdekes gondolat, nem zárom ki. Akár a politikai hadviselése abból a benne rekedt energiából is jöhet, hogy hirtelenül és természetellenesen halt meg. Ráadásul nem fejezte be az életét és ilyenkor újra azt kell játszania.
#21 nem tudom ezt honnan szedted: "Jimmy zenéje valójában elismert volt attól is, aki nem szerette a stílusát és az embert."
Én soha nem ismertem el különösebben a zenéjét, azért nem egy Liszt Ferencről beszélünk 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!