Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy Azahriah...

Lehetséges, hogy Azahriah valójában Zámbó Jimmy reinkarnációja?

Figyelt kérdés

Azahriah Jimmy halála után 1 évvel született. Előző életében is hatalmas zenész volt, de sajnos hirtelen elhunyt.

Azahriah szinte magától tanult meg zenélni, amihez kellett az előző életbeli karrier.

Jimmyként megosztó volt a stílusa, kellett egy következő élet, ahol sokkal populárisabb irányba tud zenélni.

Számos jel mutat arra, hogy a király született újra a fiatal énekesben

#zene #Zámbó Jimmy #király #Azahriah #Rampapapam #Egyszer megjavulok én
aug. 29. 16:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Másképpen és jobban megosztó. Jimmy stílusa volt populárisabb még jazz-ként is, a személyisége volt megosztó. Azahriah a dalszövegelésével és a politikai hadviselésével is megosztó. Valójában sokkal megosztóbb Jimmy-nél, a 60-E rajongó - 80%-ban Youtube-korszakából származó kamasszal - semmit sem jelent vagy ad hozzá. Akik jogosan fikázzák, pont ez is zavarja őket. Jimmy zenéje valójában elismert volt attól is, aki nem szerette a stílusát és az embert. Azahriah ezt soha nem fogja elérni ezzel a sílussal.

Ettől függetlenül érdekes gondolat, nem zárom ki. Akár a politikai hadviselése abból a benne rekedt energiából is jöhet, hogy hirtelenül és természetellenesen halt meg. Ráadásul nem fejezte be az életét és ilyenkor újra azt kell játszania.

szept. 25. 10:03
 22/25 anonim ***** válasza:
60%

#21 nem tudom ezt honnan szedted: "Jimmy zenéje valójában elismert volt attól is, aki nem szerette a stílusát és az embert."

Én soha nem ismertem el különösebben a zenéjét, azért nem egy Liszt Ferencről beszélünk 😂😂😂

szept. 25. 16:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Jó, nagy általában. Különben csak egy vagy. :D
okt. 7. 15:20
 24/25 anonim ***** válasza:
Már kettő, jelentkezem.
okt. 15. 02:43
 25/25 anonim válasza:
48%
ha lehetséges is, emberben felmerül a kérdés, hogy hová lett útközben a hangja, és tehetsége...?
okt. 15. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!