Miért olyan a karmám, hogy melegítésnél mindig kifut a tej?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy ahányszor tejet melegítek a tej kifut és mindig takarítanom kell a tűzhelyet. Rengeteg időm elmegy rá.
Pedig figyelmes vagyok, nézem a tejet, hogy nehogy kifusson és sokáig nem változik semmi. De aztán egyszer elfordulok, kinézek az ablakon és már tiszta tej és hab minden. Ez nem lehet véletlen, mert mindig ez történik.
De mi történik? Ez rossz karma, valami rosszat tettem előző életemben? Szarvasmarhát csak ritkán eszek, tudom szent állatok bizonyos helyeken. Lehet anno valami ilyen szabályt szegtem meg?
Esetleg elátkoztak?
2023. nov. 11. 12:30
12/12 Platonlover69 válasza:
A tehén szelleme manifesztálja azt, hogy a tej kifusson, ezzel akarja azt üzenni, hogy legyél vegán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!