Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Terhesség megszakítás után,...

Terhesség megszakítás után, következő terhességgel vissza térhet ugyanaz a lélek,akit " nem fogadtunk " akkor,amikor jönni szeretett volna?

Figyelt kérdés

Mennyi esély van arra hogy ugyanaz a lélek, ugyanaz a baba érkezne egy következő terhesség eseten a családhoz?

Sajnos nem tudtuk megtartani a babát, azóta sem tudom magam túltenni rajta sehogy sem... azon gondolkodtam,ha elérkezik az idő hogy tudjuk fogadni, vajon visszatér hozzánk pont Ő?

2023. szept. 28. 17:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20 - "nincs lélek aki őt választaná."

Mert India sokkal jobb, ugye.

2023. szept. 29. 17:11
 22/28 anonim ***** válasza:

21es, indiában nem nagyon van abortusz:-D

És más ha valakinek szegény körülményeket biztosítanak, és más, ha direkt megölik.

2023. szept. 29. 17:18
 23/28 anonim ***** válasza:
te nem értetted meg amit én mondok, de a te szerény értelmi képességeiddel az is csoda hogy tudsz egyszerre lélegezni és pislogni:-D
2023. szept. 29. 17:44
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
24 - Ezos skizofrén xDDDD
2023. szept. 29. 17:49
 25/28 anonim ***** válasza:
55%
Fogyatékos az te vagy Csirke, majd meglátod. (nem 24-es vagyok)
2023. szept. 29. 17:54
 26/28 anonim válasza:
77%

Ennyi haszontalan válasz... igazából sokfele reinkarnacios teoria van,de ha azok igazak,egy biztos ez egy előre "tervezett" dolog lehetett, és az a lélek nem haragszik, legalábbis ezt mondják a reinkarnacios könyvek.

Ő is benne volt a megallapodasban,es te is benne lehettel.Es igen,visszaterhet hozzad is,vagy közvetve is pl unokadkemt stb.

De ezekrol en is csak olvastam.Jo lenne pontosan tudni ezeket :)

2023. szept. 29. 20:24
 27/28 anonim válasza:
100%
Meg olyat is olvastam,hogy az elso 3 honapban nincs lelek,illetve azt is hogy a 49.naptol a tobozmirigy kifejlodesetol lehet kapcsolodas a lelekkel,de vannak olyan lelkek akik a terhesseg vene kapcsolodnak csak.
2023. szept. 29. 20:25
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem, már hogy akarna szegény vissza menni, mikor megölted?
2023. szept. 30. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!