Terhesség megszakítás után, következő terhességgel vissza térhet ugyanaz a lélek,akit " nem fogadtunk " akkor,amikor jönni szeretett volna?
Mennyi esély van arra hogy ugyanaz a lélek, ugyanaz a baba érkezne egy következő terhesség eseten a családhoz?
Sajnos nem tudtuk megtartani a babát, azóta sem tudom magam túltenni rajta sehogy sem... azon gondolkodtam,ha elérkezik az idő hogy tudjuk fogadni, vajon visszatér hozzánk pont Ő?
20 - "nincs lélek aki őt választaná."
Mert India sokkal jobb, ugye.
21es, indiában nem nagyon van abortusz:-D
És más ha valakinek szegény körülményeket biztosítanak, és más, ha direkt megölik.
Ennyi haszontalan válasz... igazából sokfele reinkarnacios teoria van,de ha azok igazak,egy biztos ez egy előre "tervezett" dolog lehetett, és az a lélek nem haragszik, legalábbis ezt mondják a reinkarnacios könyvek.
Ő is benne volt a megallapodasban,es te is benne lehettel.Es igen,visszaterhet hozzad is,vagy közvetve is pl unokadkemt stb.
De ezekrol en is csak olvastam.Jo lenne pontosan tudni ezeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!