Ha ember vagyok, lehetséges, hogy megszülettem már bogárként vagy rovarként?
Figyelt kérdés
Esetleg lehettem pók, tücsök, légy vagy növény is ugye?2023. szept. 12. 18:41
2/7 anonim válasza:
Testi-lelki-szellemi evolúció.
4/7 anonim válasza:
Még nem, mivel ezek hasznos részei a földi életnek, míg az ember az egyik leghaszontalanabb.
A növényi lét egy magasabb szint már, ahol biztosítod az alapfeltételeket más életéhez. Ehhez még sokat kell inkarnálódni.
5/7 anonim válasza:
Inkább biztos. A bogarak a második dimenzió alján élnek. Nem tudom, hogy akarnál szarvas, vagy valami fejlett lenni, aztán ember, úgy, higy egy dimenzió felében nem vagy bogár. Elég nehéz megtapasztalni azt, ami a növény lét után jön, ha ezeket kihagyod.
6/7 anonim válasza:
Jó de ha ember vagy akkor az ember született meg valami másként. Vagy mire utalsz mi születik meg valamiként. Ha megszületsz emberként, akkor pontosan ki vagy mi születik meg emberként vagy másként? És ha a lélek, akkor mi születik meg lélekként?
7/7 anonim válasza:
Igen. Én katicabogár voltam, a tóban úszkáltam de kimentettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!