Mit jelenhet ez a zene a trolin?
Csak spirituális emberek olvassák tovább:
—-
Utaztam a trolin és valaki hangosan elkezdte hallgatni azt a zenét amiben az van hogy “mielőtt végleg elmegyek kapsz egy képet rólam ha hiányzom ezt mindig nézheted szét is tépheted” és kb egész végig amíg utaztam ez ment. Amikor felszálltam pár percig nem volt semmi aztán a zene majd mielőtt leszálltam pár percig csend volt.
Fontos dolgok előtt állok mert valamim amit nagyon szeretek kérdéses hogy továbbra is velem maradhat-e, eddig csupa jó jeleket kaptam azzal kapcsolatban de ez most nem tetszik, egyébként lehet nem is foglalkoznék ezzel de most hogy egy hónapja idegeskedek valamin, elkeseredtem ettől.
Valaki aki tud ilyet esetleg rá tudna nézni hogy mire kaphattam ezt a jelet? Vagy aki nagyon érzi a dolgokat az mit érez ezzel kapcsolatban?
Szerintem félálomban voltál. Én is, mikor lefekszem, sokszor egy zene meg a fülemben, ekkor vagyok REM fázisban, sőt, sokszor még jobbakat is költök alvás alatt, mint ébren. Ez csak azért van, mert az agyam a kreatív gondolkodásra irányul, nem a tudatosra.
Magyarul, rohadt keveset alszol és ahelyett, hogy sok energiát szánna az agyad a tudatos gondolkodásra, próbál energiát spórolni azon, hogy éber álmot aludj és pihenhessen kicsit. Nem vagy se bolond, de Isten fia. Egyszerűen csak álmos.
Ez csak egy zene. Nem kell többet belelátni.
"Nem kell többet belelátni."
Ezt hiába magyarázod az ezós agyhalottaknak. Ezek m,ár azt is mindenféle elmeroggyant jelnek, misztikus kommunikációnak néznek, ha két oxigénatommal kevesebb jut a tüdejükbe, mint a troli sofőrjének...
Akkor a tökömért nem osztod meg velünk?
Valami ilyesmit jelenthet:
"mielőtt végleg elmegyek kapsz egy képet rólam ha hiányzom ezt mindig nézheted szét is tépheted"
Azt, hogy: Nagy magányomban álmodoztam rólad
Hogy egy napon visszajössz hozzám
Képek, amiket itt hagytál nekem
Egy emlék már, mely még mindig él
Ha rossz perceim vissza-vissza térnek
Ha véletlenül megtalállak téged
Nézlek, és én már semmit nem értek
Hogy búcsúzóul mért mondtad nekem
Mielőtt végleg elmegyek
Kapsz egy képet rólam
Ha hiányzom ezt mindig nézheted
Szét is tépheted
Mielőtt végleg elmegyek
Kapsz egy képet rólam
Szét is tépheted
Négy szürke fal, egy rádió, egy asztal
Egy nagy trikó, ezt még tőled kaptam
Nézlek és én már semmit nem értek
Hogy búcsúzóul mért mondtad nekem
Mielőtt végleg elmegyek
Kapsz egy képet rólam
Szét is tépheted
Mielőtt végleg elmegyek
Kapsz egy képet rólam
Szét is tépheted
Mielőtt végleg elmegyek
Kapsz egy képet rólam
Szét is tépheted
Mielőtt végleg elmegyek
Kapsz egy képet rólam
Szét is tépheted
Szerintem ez pont annyit jelent, hogy amikor fölszálltál a trolira, akkor valaki éppen a Bikinit hallgatta.
Se több se kevesebb.
Egyébként ha valaki nyilvánosan a kelleténél hangosabban hallgat zenét, az nem "jel" hanem bunkósság. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!