Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért mindig 3 hónaponta...

Miért mindig 3 hónaponta jönnek el a Vég idők?

Figyelt kérdés

Vagyok valahol, el telik 3 hónap, és, ott, minden eltűnik. Mintha, semmi se lett volna, nem fizikailag, de talán most, virtuálisan. Végül is, az egésznek, már nincs tovább ideje, mindig ez volt, mindig 3 hónaponta történtek a rossz dolgok.

A tehetetlenség mindig átlépte a szünet határát, én magam is instabillá válok, és minden összeomlik. Újra, mintha nem lenne beleszólásom, önmagam vagyok, de, sok másik tudatom is van, olyan, mintha egy külső szemlélő volnék, aki irányítja önmagát, de megtartja a 3 hónaponta változott személyiségeit, fogalmam sincs, hogy mit lehet tenni ellene, de már nagyon kéne, mivel ha így folytatom, akkor minden érzés egyre intenzívebb lesz, a határig, ami az érzések túltöltését eredményezik.

2023. aug. 13. 03:37
 1/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:
62%

Szavad sem lehet, demenciás ismerős naponta resetel.

Ha idősebb leszel, te is eljuthatsz még ilyen szintre.

2023. aug. 13. 14:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti, régen 2 hónap volt. Ebben a tempóban csak növekedni fog. Bár még meg kell találni, hogy mi okozza a hatását.

Viszont igen, igazad van, ugyanis valóban egyszer úgy lesz ahogy írod.

Ment a zöld, köszönöm a választ :).

2023. aug. 13. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!