Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mitől függ az, hogy milyen...

Mitől függ az, hogy milyen nemben reinkarnálódsz?

Figyelt kérdés

2023. júl. 18. 18:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%

16, 17:

Sztálin szobrokat miért kellett lerombolni? Piszok magas idős pali vas szobra ott állt a város közepén, hát mi baj lett volna azzal, ha nem hagyják meg? Még mestermű is volt, mert szépen kidolgozott szobrok voltak. Kit bántott volna egy élettelen tárgy, ami nem is nézett ki olyan rosszul erről az idős paliról? Esetleg rádőlt volna valakire, vagy mi? Ennek a tárgynak semmilyen élő szerve nem volt, nem hogy agya.

Te azt állítod, hogy csak test vagyunk, meg agy, és a Sztálin szobrokat mégis ledöntötték. Nézzetek tovább az orrotoknál.

Ha nem hiszitek el, hogy a test nem nagy mértékben számottevő, akkor gondoljatok a mártírokra - akik fizikai testét hiába ölik meg, mert a gondolat, amit ébresztenek tovább él az emberekben.

Van más példa is: Albert Einstein, vagy Steven Hawkins - az ő neveiket is sokáig fogják még harsogni, és akiknek munkássága a szó szoros értelmében fizikailag jelen van a mai napig. Ez a jelenlét ezen emberek szerves része, még akkor is ha csak beszéltek róluk - és még akkor is - ha a testük, vagy az agyuk már nem él.

Van más példa is: Ákilleusz szerint a Trója című filmben az ember csak úgy élheti túl a halált, ha a nevére örökké emlékeznek majd.

Az ókori egyiptomiak szerint a test csupán egy nyolcadát tette ki az ember lényének (macskáknál kilenced), tehát a nem - amiről a kérdező szeretné tudni a választ - nem is nagy mértékben számot tevő. Képzeljétek el Ákilleuszt nőként - ugyan úgy élt, és halt volna meg, és ugyan úgy ismerné sok ember a nevét.

Nem mellesleg 15-ben szerepel a válasz:

Az ember neme a testtől függ, és véletlenszerű.

2023. júl. 22. 22:55
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Az egész csak fantazmagória. Meghalsz és vége.
2023. júl. 24. 12:02
 23/29 anonim ***** válasza:
48%
22. fantazmagória? mi ezzel a baj? a repülés is az volt valamikor régen, de ha ma felnézel az égre, és látsz egy két kondenz csíkot, akkor nagyon gyorsan rájössz, hogy a fantazmagóriákat az ember megeleveníti
2023. júl. 25. 22:27
 24/29 anonim ***** válasza:
48%

"Az egész csak fantazmagória. Meghalsz és vége"

...és ezt onnan tudom ilyen biztosan......vagyis sehonnan.....fogalmam sincs róla, csak mondani akartam valamit.

2023. júl. 26. 05:59
 25/29 anonim ***** válasza:

22 vagyok.

2023-at írunk. A tudomány mai állása mellett semmi sem bizonyítja a reinkarnációt, valami felsőbb hatalom létét, a vallások létjogosultságát.

El kellene már agyilag is szakadni a barlanglakó ősök szellemi színvonalától.

2023. júl. 26. 10:23
 26/29 anonim ***** válasza:
48%

És a tudomány mit bizonyít?

A mai napig azt sem tudjak megmondani hogy hogy került ide minden

Semmit sem tudnak

2023. júl. 26. 10:50
 27/29 anonim ***** válasza:

"22 vagyok. 2023-at írunk"

Értem, van beépített évszám funkciód...ez remek, de nem ad a témához semmit érdemben.

Minden korban vannak akik azt hiszik most már mindent tudnak, az atom oszthatatlan legkisebb egység, a Föld körül kering a Nap és az egész univerzum, stb.

2023. júl. 26. 12:25
 28/29 anonim ***** válasza:

Olvasgatok, de nem reagálok, sem pozitív, sem negatív módon senki hozzászólására.

De valami van ebben a "lélek" dologban, vájt agyú és kíváncsi emberek MEGMÉRTÉK a haldoklókat, majd haláluk után kiderült, hogy könnyebbek lettek. Tehát van valami, talán néhány gramm, ami a lelket "tartalmazza"

Én itt ebben sem ide, sem oda nem tudok állást foglalni, mint annyi más sem, de idézném Arkagyij Rajkint:

"Válámi ván"

2023. aug. 5. 10:55
 29/29 anonim ***** válasza:

A 21 gramm egy sci-fi film, ami egy városi legendán és egy téves elméleten alapul.

[link]

2023. aug. 6. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!