Van rá esély hogy előző életemben én voltam Jim Morrison?
Figyelt kérdés
Mindig amikor hallom a hangját úgy érzem hogy én énekelek.2023. júl. 10. 18:45
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek vannak kedvencei a pop zenében is.
2/10 anonim válasza:
Nem. Azért mert egy művész dalaival tudsz azonosulni, az nem ezotéria.
4/10 anonim válasza:
Talán. A jelenségvilág mögött egy Tudat van. Így mindannyian mindannyiunk előző és következő életei vagyunk.
Ezt így megfogalmazva azthiszem a Hotváth Oszkártól hallottam az egyik Önkényes mérvadóban.
De ugyanígy voltál előző életedben prosti a sikátorban.
Differenciáltabb szellemi tanok kicsit máshogy vélekednek ezekről.
6/10 anonim válasza:
Jim Morrison elérte a Nirvanát.
8/10 anonim válasza:
Megnézem neked.
Nem. Te és ő 2 különböző létező vagytok.
9/10 anonim válasza:
Reinkarnálódnak hírességek ebbe az országba, úgyhogy akár igaz is lehet.
10/10 anonim válasza:
Besz@rsz de én tényleg egy ismert énekes voltam előző életemben. :D mondjuk a mostaniban nincs hangom de szintén hasonló "pályát" választottam csak mást adok elő . Viszont az esetedben szerintem nem ez a helyzet, szimplán csak szimpatizálsz vele. Én még csak nem is szimpatizálok azzal , aki voltam. Csak más magyarázat nincs a furcsa és borzalmas sorsomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!