Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet, hogy előző életemben...

Lehet, hogy előző életemben orosz voltam?

Figyelt kérdés

Gyermekkorom óta egyszerre vonz és taszít is az ország. Imádom a földrajzot, mindig is imádtam. Az első földgömbömön emlékszem folyamatosan Oroszországot néztem, lenyűgözött teljesen gyerekként. Később sem változott a helyzet, mind a mai napig ugyanígy érzek Oroszország iránt. Imádom az ország kultúráját, gyönyörű tájait, és magát a nyelvet is. Minden vágyam, hogy egyszer eljussak Oroszországba.

Az ország amúgy egyszerre vonz és taszít is. Tudom furán hangzik, magam sem tudom leírni szavakkal, hogy miért van így. Az egyik oka az, hogy liberális, Nyugat-párti vagyok, szó szerint taszít minden egyes cselekedete a Putyin-rezsimnek (Ez már az ukrán helyzet előtt is így volt).

Ez a taszítás nemcsak politikával kapcsolatban jön elő, hanem más területen is. Nagyon sok videót szoktam nézni orosz tájakról, emberekről. Kamcsatka az egyik kedvenc orosz régióm a gyönyörű tájegységeivel, de több olyan videó is van, melynél egyszerre vonz és taszít is a gyönyörű táj, magam sem értem, hogy miért. Hogyan taszíthat egy olyan táj, melyet gyönyörűnek tartok? Nem értem.

2023. máj. 5. 13:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, amiért zavaros lett a fogalmazás, így utólag visszaolvasva egy nagy katyvasz lett, viszont ennél jobban nem tudom megfogalmazni, ezeket az érzéseket az országgal kapcsolatban.
2023. máj. 5. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
1 éve Február végén jött elő ez?
2023. máj. 5. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Ahogy azt fent is leírtam köze nincs az ukrán helyzethez. Gyermekkorom óta van ez, most 21 éves vagyok.
2023. máj. 5. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Amit fent leírtál meg tudnád fogalmazni érthetően egy mondatban?
2023. máj. 5. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Csak addig, amíg láttad Új Zélandot
2023. máj. 6. 01:13
 6/7 NTBS ***** válasza:
Igen.
2023. máj. 6. 07:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ideje hogy megtudd:apád orosz.
2023. máj. 7. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!