Azt tapasztaltam, hogy aki a reinkarnációban hisz azoknak az embereknek saját egyéni elképzeléseik vannak a reinkarnációról és fogalmuk nincs, hogy a budhizmusnak és a hinduizmusnak mi a lényege. Te is a saját elképzelésedre hallgatsz?
"Te is a saját elképzelésedre hallgatsz?"
Nem a saját elképzeléseimre, hanem a saját megtapasztalásaimra, a számomra hiteles emberek megtapasztalásaira, és arra a - mennyiségben rengeteg, jellegében többféle - közvetett bizonyítékra, amiket a karma és a reinkarnáció létezésén alapuló terápiáknak köszönhetően a gyakorlatban láttam, megéltem az elmúlt kb. 20 évben.
Ezeken semmit nem változtatna, ha akár évtizedekig tanulmányoznám a buddhizmus és a hinduizmus tanításait, hitrendszerét.
(Amúgy meg eleve gyakorlatias beállítottságú vagyok és sokkal inkább természettudományos érdeklődésű, így nekem mindig is a számomra hiteles bizonyítékok számítottak igazán, nem pedig az, hogy ki miben hisz, meg mit tud elképzelni.)
Találtam közben egy jó kis cikket. Tanulságos. Föleg a Jehova tanuinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!