Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek mi van a halál után?

Szerintetek mi van a halál után?

Figyelt kérdés

2023. febr. 26. 12:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
Mindenkinek van valamilyen hite talán ezzel kapcsolatban. Én hiszem hogy egy más formában, minőségben folytathatom utána az életem.
2023. febr. 27. 19:56
 12/21 DR. HOFFMANN GÉZA ***** válasza:
29%
Isten Igéje alapján, ha nem tértél meg, akkor a pokol. Majd amikor véget ér Jézus királysága, és a sátán végleg az ítélő elé kerül, vele együtt odaállsz te is hogy ott megítéljenek, és ha nem ütöd meg a mércét, akkor következik a második halál, de ez rosszabb lesz mint a pokol.
2023. febr. 28. 01:07
 13/21 Leveltetu ***** válasza:
87%
...remelhetoleg semmi , de ha megis van valami akkor remenykedem, hogy kevesebb idiota mind akikkel nap mind nap talalkozom..
2023. febr. 28. 07:41
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

A halál diszkarnáció.

A halál utan is ugyanaz az ember marad az illető, csak már a fizika test nélkül. Teste lenyomatát a perispirit tovább őrzi, sőt fiatalabb önmagának kinézetét is felveheti, de ehhez kellő tudatosság szükséges a részéről. A tudatosság pedig, legalább az első időszakban, nagyon nehezen tartható fenn. Az ember nem tudja feldolgozni ezt az új állapotot, körülményeket. Olyan, mint egy (rossz) álom, szó szerint, érzésre is. Legtöbben nem fogják fel, hogy halottak. Zavartak, frusztráltak. Ki-be mozognak a szférák között lelkiallapotuk szerint. Érzelmileg kötődnek a testükhöz, többször visszaternek hozzá. Hagyományosan ezt az időszakot max. 7 hétig tartónak gondolják. Normális esetben a lélek addigra megnyugszik, magához tér, tudatosul benne, hogy mi történt; és továbblép.

2023. febr. 28. 09:17
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem van folytatás a halál után.
2023. febr. 28. 16:26
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Szia! A halál csak a testre vonatkozik. A lélek tovább él és 42-49 napig itt is marad az anyagi világban, majd tovább megy, mert fejlődnie kell.
2023. márc. 2. 00:26
 17/21 anonim ***** válasza:
43%
Hova megy tovabb?
2023. márc. 2. 07:57
 18/21 anonim válasza:
100%

Mármint a saját halálunk után? Vagy hozzátartozó után?

Én voltam klinikai halott viszonylag sokáig, és arról tudok beszámolni, hogy egy filmszakadás az egész. Nincs semmi utána. Legalább is nekem nem volt. De van, aki fényekről számolt be, és van, aki zajokról. Szerintem az az átmenetel időszaka lehetett. Mert az nekem is volt, arra részleteiben még emlékszem. De a halál beállta után semmi.

2023. márc. 3. 10:51
 19/21 anonim ***** válasza:
32%
18: türelem, legközelebb jobban sikerül.
2023. márc. 3. 11:37
 20/21 kovacs magdolna2 ***** válasza:
47%

Youtubon érdemes megneznj a riportokat, a boldogság és nyugalom lesz

Halálból visszajottem

vagy élet az élet után

2023. márc. 5. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!