A halál diszkarnáció.
A halál utan is ugyanaz az ember marad az illető, csak már a fizika test nélkül. Teste lenyomatát a perispirit tovább őrzi, sőt fiatalabb önmagának kinézetét is felveheti, de ehhez kellő tudatosság szükséges a részéről. A tudatosság pedig, legalább az első időszakban, nagyon nehezen tartható fenn. Az ember nem tudja feldolgozni ezt az új állapotot, körülményeket. Olyan, mint egy (rossz) álom, szó szerint, érzésre is. Legtöbben nem fogják fel, hogy halottak. Zavartak, frusztráltak. Ki-be mozognak a szférák között lelkiallapotuk szerint. Érzelmileg kötődnek a testükhöz, többször visszaternek hozzá. Hagyományosan ezt az időszakot max. 7 hétig tartónak gondolják. Normális esetben a lélek addigra megnyugszik, magához tér, tudatosul benne, hogy mi történt; és továbblép.
Mármint a saját halálunk után? Vagy hozzátartozó után?
Én voltam klinikai halott viszonylag sokáig, és arról tudok beszámolni, hogy egy filmszakadás az egész. Nincs semmi utána. Legalább is nekem nem volt. De van, aki fényekről számolt be, és van, aki zajokról. Szerintem az az átmenetel időszaka lehetett. Mert az nekem is volt, arra részleteiben még emlékszem. De a halál beállta után semmi.
Youtubon érdemes megneznj a riportokat, a boldogság és nyugalom lesz
Halálból visszajottem
vagy élet az élet után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!