Szepes Mária honnan tudta ennyire biztosan, hogy nincs halál?
Figyelt kérdés
Többször kijelentette, hogy halál nincs, mindezt kételyek nélkül, teljes bizonyossággal.
Honnan vette ezt ennyire biztosra? Őszintén szólva én ebben nem igazán hiszek, szerintem a halál után a nagy semmi van, a megsemmisülés. Persze nagyon jó lenne, ha létezne egy új lap, új élet, de én ezt nem tudom elhinni. Ő mégis 100%-ig biztos volt benne. Miért? Mi alapján?
2023. febr. 10. 23:53
11/12 anonim válasza:
Beavatotti szinten élt. Az jóval a megvilágosodás előtt van, egyfajta mini-megvilágosodás. De vannak, akik haláluk után érik el a megvilágosodást, úgymond áthalnak a megvilágosodásba, de ezek általában tanító lelkek.
12/12 anonim válasza:
10: nem volt arrogáns, csak reális és 80% hasznosnak találta eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!