Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vajon akik nagyon rossz...

Vajon akik nagyon rossz irányt vettek életükben, azok hogy reinkarnálódnak majd?

Figyelt kérdés

Peldául akiket ún. antikrisztusnak neveznek.

Napóleon. Vagy Hitler.

Vagy bárki aki a pl a holocaustban elkövetőként részes volt.

Ők hogyan reinkarnálódnak? Le tudják dolgozni VALAHA az ilyen karmát?

2023. jan. 28. 16:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondta, hogy reinkarnálódsz ?
2023. jan. 28. 23:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Le tudják.
2023. jan. 29. 09:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem muszáj fizikailag elhatárolódni. Elég lehet csak tudatilag. Elvonatkoztatsz a téged zavaró dolgoktól, változtatsz a gondolati hozzáállásodon, addig is, amíg a lehetőségeide, környezeteden nem tudsz változtatni.
2023. jan. 29. 15:17
 24/28 anonim ***** válasza:
4%
Azt írod nem bírnád feldolgozni. Látod emiatt is kemény. De nem kell hogy sorozatgyilkos legyél, elég egy baromi nehéz élet. Most már érted miért van sok ember elől elzárva az ilyen tudás? Annyiból lenne jó, hogy legalább megértenéd miért szenvedsz ennyit a jelenlegi életedben. De ez se amiatt, mert rossz ember lennél, lehet hogy karmát dolgozol le, mert így döntöttél a születésed előtt. Fontosabb számodra, hogy letedd a karmikus terheket, mert belül szabad akarsz lenni.
2023. jan. 29. 15:27
 25/28 anonim ***** válasza:
mivel mindennek ugyanakkora esélyt kell adni mert nem tudjuk, lehet hogy egyszer éltek és végleg befejezték. lehet máshová kerültek. lehet kaptak esélyt újrakezdéssel javítani. ennek a szabálykönyvét meg csak akkor ismerjük meg ha ott leszünk és tényleg így van. addig bárki halandó csak találgathat
2023. jan. 29. 18:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, ismersz olyat aki tudod ki volt és holt élt előző életében? Tudom nagyon szubjektív ennek az ismerete. Nyilván nem mondhatjuk meg mindenkiről honnan jött és hová tart, de szerintem példaként szolgálhatnak, mert mindenki jött valahonnan. Elképzelhető hogy letudták a szerepüket, de az is lehet hogy itt sínylődnek valahol a 21. században.
2023. jan. 29. 19:02
 27/28 anonim ***** válasza:
személyesen nem ismerek, csak láttam-hallottam példákat mint mások. aztán hogy ezek mennyire hitelesek, csak hiszékenység kérdése :) ki miben szeretné megtalálni az igazát, én azt választottam (református kereszténynek keresztelve amúgy) hogy egyikhez sem húzok görcsösen mivel egyik sem alátámasztott, majd a végén kiderül
2023. jan. 29. 19:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Biztos hallottál olyanokról, akik látják az előző életeket. Semmivel nem tudják bizonyítani, hacsak nem azzal, hogy számos tényszerűségre rádöbbentik a laikust és ez nem kicsi segítség. Részükről bizonyosság, a laikusok részéről pedig kérdőjel.
2023. jan. 29. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!