Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha a következő életedet te...

Ha a következő életedet te terveznéd meg, milyet terveznél, hova születnél, ki lennél?

Figyelt kérdés

A kérdés azokhoz szól, akik hisznek ilyésmiben és hajlandóak lennének egy újabb alkalommal leszületni.

Bármilyen életet választhatsz, ha akarod csak pozitívat raksz bele. Milyet teremtenél? Hova születnél? Ki lennél? Mi lenne az utad?

Ha te mondjuk nem akarsz még egyszer jönni, akkor ne írj!

Most tekintsünk el attól, hogy ki szerint mi hogy van, meg lehet-e ilyet...

Szimpla elméleti kérdés.

2023. jan. 23. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyász.

Igazából már ebben az életemben is az akartam lenni, csak ott nincs levelező, így jogra mentem. :)

2023. jan. 23. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
engem az jobban izgat, hogy kikkel? mert jo lenne veluk sokkal-sokkal tobb idot tolteni, mint amennyi jutott most. a hely gyarkorlatilag tokmindegy. es ami nagyon fontos: meg tobb lelki szabadsagot.
2023. jan. 23. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor jönnék legközelebb, amikor már lehetséges lesz a bolygóközi utazás rövid idő alatt, szóval valamikor a nagyon távoli jövőbe. És persze jó körülmények közé, hogy részt is tudjak venni ezeken.
2023. jan. 23. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nő akarok lenni (újra), egy átlagos családba akarok születni, valami jó végzettséget szerezni, egyedül élni egész életemben bármilyen felelősség és elszámolási kötelezettség nélkül bárki felé. Csak meditálgatni akarok, jógázni, olvasgatni, néha elmenni áztatni a seggem valahová, kirándulni, élvezni a csendet ilyenek. Minél kevesebb emberrel szeretnék kapcsolatba kerülni az életem során. Aztán meghalni valami luxus öregekotthonában magányosan, de békében.
2023. jan. 23. 22:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A Roschild családba születnék és életem végéig piálnék, drogoznék, partíznék meg szexelnék
2023. jan. 24. 08:15
 6/12 anonim ***** válasza:
12%
Egy amőba lennék a Marianna-árok fenekén.
2023. jan. 24. 09:11
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg plankton.
2023. jan. 24. 09:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nem örülnék neki. Nem akarnám, hogy előző életembeli létem döntsön erről. Mit tudhatom én, mint ember, hogy mire van szükségem egy egész következő életedben??? Nem akarnám. Borzalmas lenne.
2023. jan. 24. 16:25
 9/12 Metionin ***** válasza:
100%
Egy normális családba születnék, ahol nem vernek, nincs alkoholizmus, nem megy a balhé 0-24. Azt se bánnám, ha nem csóró családba születnék. Kíváncsi lennék, milyen az, amikor normális keretek között megvan mindenem kezdettől fogva. És szívesebben lennék férfi.
2023. jan. 26. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nő lennék. Hogy hol azt nem tudom. Mondjuk Ázsiában. Különleges életutat választanék magamnak. Csak pozitív dolgokat tennék bele.

Egyszer tényleg jó lenne megtudni milyen az ha csaj lennék...

22/F

2023. jan. 27. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!