Ha most halak a horoszkópom akkor következő életbe is ez lesz?
Meg amikor a meghalunk akkor csak (a Buddhizmus szerint) 49 napig leszünk a köztes állapotba. Ezt nem lehetne valahogy növelni (akár több 100 vagy 1000 évre) mert én pl nem akarok újra jönni és megint szenvedni?
Az lenne a jó ha soha nem kéne újraszületni, de ahhoz meg kéne világosodni (amitől szerintem én fényévekre vagyok).
Inkább a Holdadat nézd meg, az aszcendensedet, a 10-es házadat és a felszálló holdcsomópontodat. Abból sok minden kiderül erre az életedre nézve. Ha érdekel, nézd meg a sorsszámodat is.
"Bika életfeladat Skorpió múlttal."
"Ez iránt vonzódik. Pl. szex, kábítószer, élvezetek, veszély, és az ezzel járó pozitív élmények."
"Öngyilkos, önsorsrontó hajlam."
Hát amit itt leírnak konkrétan az egészet bemásolhatnám, mert teljes mértékben igaz rám.
Csak amit ír az nekem nem fog sikerülni. Ezt az életet én már nem tudom stabilizálni. Tulajdonképp évek óta készülök már a halálra.
Talán majd a következő körben szerencsém lesz :)
Csakhogy nekem semmi stabil nincs. A legfőbb bajom hogy drogokkal injekciózom magam. A függőségeim végett aztán nem tudok dolgozni. Ezért viszont állandóan az van bennem hogy mikor kerülök megint az utcára. Sajnos a leszokás nem sikerül, és már nincs is erőm a kilátástalan harchoz (2 évtizede megy már ez).
Az egyetlen stabilitás talán a családom, mivel most is itt vagyok (bár már jópárszor kidobtak innen).
Mivel ilyen nagy szerencse csomag vagyok, nem igazán tudok célokat kitűzni (mert ugye nem hiszek magamban).
Mindegy. Köszi 5-7. Ma újat tudtam meg ezekről a horoszkópokról.
Keresek valami falat és kipróbálom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!