Ha következő életembe fa leszek, akkor én választhatom ki, hogy milyen fa, vagy nem?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 18:11
11/18 anonim válasza:
Szerintem messze a madaraknak van a legjobb karmája a földön… annál eufórikusabb érzés minthogy repülsz magadtól nem lehet… kiváncsi lennék ők ezt hogy élik meg
Én azonnal meghalnék most ha madár lehetnék követhető a életben
12/18 anonim válasza:
A növényi sejt élete alapjában nem nagyon más, mint egy állati vagy emberi sejt élete.
Hogy aztán milyen szervezet áll össze belőle... ha egyáltalán... az más kérdés.
13/18 anonim válasza:
Kérdező szeretné megírni a kedvesének levélben, hogy „Fa leszek, ha fának vagy virága”, de előbb azért a biztonság kedvéért ellenőrzi, nehogy valami szart kapjon :D
14/18 anonim válasza:
Ha harmat vagy én virág leszek 🥰
Na ezért xar az élet… még a legnagyobb zsenink is meghalt 26 évesen… annak mi értelme volt kedves sors/élet???
15/18 anonim válasza:
#14 lehet, hogy ő a fenyőfa az udvarodban :D
16/18 anonim válasza:
Érdekes lenne ha egy ilyen elme egy fenyőfává redukálódna LOL
17/18 anonim válasza:
Nem lehetsz se növény se állat. Ők teljesen más energiakörön vannak mint az emberi lények. Ember az lehetsz. Valószínűleg az is leszel majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!