Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek igaz hogyha...

Szerintetek igaz hogyha meghalsz újraéledsz egy másik testben?

Figyelt kérdés
Érdekes a téma, de nagy csend van a világban ezzel kapcsolatban. Van egy két dolog Ami terjeng hogy pár ember emlékezett az előző életére, de nincs felkapva, hogy akkor ez igaz. Lehet most is egy új testben vagyok, de én nem nagyon birok ebben hinni. Nekem 2 féleképpen van meg. Ha meghalsz, "tudományosan" nézve akkor az tényleg a vége, a tested lebomlik, és utána semmi, mint a születésed előtt. Vagy Más szögből nézve amibe már nem nagyon hiszek, de hiszek, hogy ha meghalsz a tested lebomlik de a lelked még élni fog örökké. De akkor hol a menny, hol a pokol? az ismerőseim akik meghaltak? azok újraéledtek egy másik testben? ha újraéledtek másik testben, akkor most a mennybe találkozok velük, vagy nem? nagyon bonyolult, és sok kérdés kavarog a fejembe. Bocsi ha kicsit hülyén fogalmazok.

2022. szept. 14. 18:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha létezik is reinkarnáció, lehet hogy állat vagy növény leszel, és úgyse fogsz semmire se emlékezni az előző életedből.
2023. máj. 9. 05:56
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2023. jún. 21. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!