Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet hogy az emberiségnek...

Lehet hogy az emberiségnek van egy saját magára vonatkozó átka, ami miatt nem sikerül semmi?

Figyelt kérdés
A kormányok mindenhol lopnak, szorongatják a népet, nyomorgatják az oltásokkal, lezárásokkal a BLM,LMBTQ,COVID,mindenféle hisztikkel és az emberiség maga alatt vágja a fát a környezetszennyezéssel migrációval is. Nem lehet hogy mindez egy átok miatt van?

2022. aug. 23. 16:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Lehetséges!
2023. jún. 27. 23:25
 12/22 hosszúhajú ***** válasza:
33%
valaki említette az eredendő bűnt ádám évát, és végül is van benne valami. minden rossz azzal a bűnbeeséssel kezdődött ott tett magának először ( és végleg ) keresztbe az ember.
2023. jún. 28. 02:49
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

Jah csak magával a koncepcióval van gond.

Van egy mindenttudó isten, aki megteremtett mindent.

Majd a jó és rossz tudása nélkül megmondja két embernek, hogy mi a rossz (amit nem tudnak felfogni).

MAJD elcsodálkozik és megbünteti a teremtményeit (akikről már teremtésük előtt tudta, hogy nem értik a helyzetet).

Jah, nagyon értelmes XD

2023. jún. 28. 22:00
 14/22 hosszúhajú ***** válasza:
tudod az az igazság hogy én sem értem sokszor istent. és nekem is - durvát írok,- de kegyetlen dolognak tűnik, 2 ember vétke miatt így elrendelni a világot. de bízom abban hogy isten azt olyan okkal tette, amit majd halálom után megértek. aki képes egy világot megteremteni annak biztosan van akkora tudása is, hogy választ adjon majd ezekre a miértekre.
2023. jún. 28. 22:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Szóval valami olyat követsz ami mélyen immorális és azzal igazolod, hogy nem érted.

Ez még rosszabb 😂

2023. jún. 29. 16:50
 16/22 hosszúhajú ***** válasza:
nem dehogy :) ez arról szól hogy elég vallásos vagyok, de nem bigott. és bizony nem értek mindent amit isten tesz, de emiatt még nem dobom sutba az egész katolicizmust. vannak saját gondolataim, és mint minden vallásosnak nekem is vannak kérdéseim. ha kizárólag azt követnénk amivel 100 százalékban egyetértünk és megértünk, akkor elég birkák lennénk, aki mindent csak helyesel. vetítsd le ezt egy barátságra. követed a barátod, de vannak dolgai, amikkel nem értesz egyet, meg is jegyzed hogy neki hogy ezt marhára nem értem miért tetted. de attól még nem hagyod ott a francba, hanem megérteni próbálod. így vannak a vallásosak istennel.
2023. jún. 30. 00:04
 17/22 anonim ***** válasza:

Szóval még mindig abban hiszel, amivel nem értesz egyet.

Isten nem igazságos a hited szerint?

2023. jún. 30. 17:36
 18/22 hosszúhajú ***** válasza:
hiszel és kitartasz egy barátod alapvetően jó és szerethető személyiségében akkor ha nem értesz vele egyet? ha a válaszod igen, érted miért tartok ki isten mellett. nem azt mondtam hogy isten nem igazságos, hanem hogy vannak dolgai amiket nem éretek hogy miért enged. de bízom benne, hogy okkal teszi. ez a hit.
2023. jún. 30. 18:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Szabad akarat van. Mindenki azt kezd vele amit akar. Lesznek akik kárt okoznak vele, de nem mindenki. A probléma ott adódik, hogy a legtöbben a rossz dolgokra fókuszálnak, a jót meg szinte észre sem vesszük.
2024. jan. 27. 16:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Isten nem a barátod, hanem egy mindentudó entitás.

Meg elutasítom a "might makes right" gondolkodásmódot.

De elég szánalmas istenben hiszel, ha neked kell találgatni mit és miért csinált.

2024. febr. 12. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!