Miből lehet tudni, hogy valaki mennyire haladó vagy kezdő lélek?
Én halandó lélek vagyok. Kezdetben csak haladtam, de mára már képes vagyok differenciákat is felmutatni. Minden esetben az elmozdulás mutatja meg a természetem esszenciáját.
Jóslátó Cili voltam.
- Abból, hogy gyorsan átlátja (ok-okozat, hatások) a tanítások lényegét. Nem csak fogalmi szinten.
- A világi előrejutás, ezer-féle vágy kielégítése már nincs jelen az életében.
- Önzés (kisajátítás, önmagát előtérbe helyezni) nincs jelen az életében.
- Társadalmi szolgálat egyre fontosabbá válik számára. Felerősödik az empátia mindenki iránt.
- Nem gondolkodik azon, hogy mennyire fejlett vagy nem lelkileg. Teszi a dolgát, amit helyesnek érez, amit helyesnek hisz.
- Nincs benne félelem.
- Nincs benne harag, nincs benne gyűlölet, nincs benne megvetés.
- Elfogadó, türelmes.
- Szabadon, egyedien gondolkodó, nem dogmatikus.
Extrém előre haladó lélekként én úgy tudom, h rá nézek az emberek szemére vagy elolvasom amit írnak. És érzem.
Az első válaszoló nem lát ilyeneket, mert kezdő lélek. Ezért vak, nem érzi az energiákat. Neki mindenki ugyanolyan, nincs mélysége az életének, nem látja a dolgok lenyeget, nem látja a különbséget. Ő azért van hogy a felsobbeket szolgálja, akik az uralmon vannak és képesek látni és irányítani ezeket az energiakat.
Ha tudni akarod ki a kezdő lélek, nézd meg kik cáfolják itt az ezotériában a dolgokat. Ők nekik fingjuk sincs semmiről, de az egójuk nagy. Üvölt belőlük a szintjük. Bár latnatok. Sokat tudnátok nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!