Chong An Sunim-hoz hasonló tanításokat ismertek (minden csatorna jöhet, ami magyar, én nem nagyon találtam eddig)?
Nagyon jó ezeket hallgatni, de nincs nagyon értelme "halmozni" ezeket a tanításokat.
Külön-külön hitelesek, de sok hiteles tanítás összemixelése semmilyen hasznos tudást nem ad. Az egyik rendszerben dolgoznak a lélekkel, a másik esetben a tudattal, a harmadikban az önvalóval, a negyedikben felsőbb énnel, átman, asztráltest, mentáltest, én, ego, stb.
Rengeteg olyan fogalmat lehet felszedni, ami egy tanításon belül helyes, a másik tanításban azonban más a cél, néha még az azonos fogalom sem azt takarja.
Nem fog tetszeni sok embernek, de ezek az elméleti -az intellektusnak szóló tanítások és magyarázatok az 5%-a az útnak, a 95% a gyakorlás.
Nem baj ha sok forrásból próbál valaki tájékozódni, de érdemes lehet meditációt minél hamarabb rendszeres napi gyakorlásokba beiktatni, rászánni rendszeresen az időt, és a meghallgatott előadások semmiképp ne ezt váltsák ki.
Az egyszer biztos. Ezért lóg ki nagyon a hiteles emberek közül. Mindegy egyszer egyszer azért megérte hallgatni, de már elég volt :)
UI: Nem mintha olyan sok szívbéli tapasztalattal rendelkező magyar lenne, sőt, én még nem találkoztam olyannal, aki egészséges lenne hang /kép alapján. Vagy ha van is ilyen, akkor magyar nyelven beszél ugye, de érthetetlen sajátos kifejezéssel vagy csak szórakozásból csinálja, általában akinek szívbéli tudása van, az szerencsére nem áll feltétlen a média elé (nem is értem miért).
Én azért keresgélek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!