Ha előző életemben öngyilkos lettem, akkor ledolgozhatom az összes rossz karmámat most, ebben az életben?
A lényeg az hogy vannak nagyon furcsa emlékeim a semmiből meg fura álmaim is szoktak lenni. Megyek majd utaztatásra, de van egy sejtésem..
Ha ezt előző életemben megtettem, akkor azzal nagyon rosszat okoztam akkor?
A mostani életemben is jelen van az öngyilkos hajlam. Betegen születtem. Borasztó gyerekkorom volt. A környezetem kihasznál. Közben a testemből élek. Beteg emberek vesznek körül sajnos, nekik is nagyon sok bajuk van ott benn. És nekem is . A társadalom nem igazán fogad el. De pont a környezetem miatt nem bírok az lenni, mert hogy akkor mi lenne velük. nem akarom hogy ekkora fájdalmat érezzenek. Ez is egy ilyen gát féleség.... és még nem írtam le mindent.
Nos.
Ha mindezek ellenére végigviszem ezt az életet és nem leszek öngyilkos hanem meg várom míg természetes úton el ragad valami, azzal sokat fejlődhetek? Vagy ez nem attól függ?
Hogy fejlődhetnék nagyon sokat, hogy a következő életem már tényleg egy pozitív szintlépés legyen és ne ilyen szar mint a mostani?
Megyek majd utaztatásra is.
26/n
Szilvi
#15 amit kiforgatsz karmaként esztelen baromság és néphülyítés! Magasabb rezgés duma. Visszaböfögöd a mások által beléd súlykolt vallási baromságokat és még el is hiszed hogy szentűl igaz!💩
Természeti szempontból semmilyen bűnnek nem számít az öngyilkosság, ahogy a gyilkosság sem! Eszköz bizonyos célokért mindkettő, ahogy bizonyos szemszögből vannak negatív ugyan úgy nagyon is hogy vannak pozitív hatásaik is! És igen is nagyon sok esetben inkább a biztos halál mint a nyomor, és a béka segge alá süllyedés! És ezért ha kell ölni sem bűn hanem dicsőség! És nagyon is megvannak a negatív hatásai ha valaki erre nem képes. És bizony így mindent meglehet vele tenni!
Amúgy egy kutató mesélte aki több esetet vizsgált hogy akik hírtelen halnak meg azok kiskorukban még visszatudnak emlékezni dolgokra. Akik lassan természetesen nyúlnak ki azok nem!
A buddhizmusal, kereszténység és a társaival hatalmas probléma hogy egyoldalúan tömegesen kondicionáljátok rendszeres ismételgetéssel az embereket hogy hogyan kell látniuk dolgokat! A természet és a nyers valóság meg rohadtúl más dolgokat tanít mint ezek az emberi agymosó tanítások amik el akarják nyomni amit maga az ember tisztán tanúl a körülötte lévő világból!
“És igen is nagyon sok esetben inkább a biztos halál mint a nyomor, és a béka segge alá süllyedés! És ezért ha kell ölni sem bűn hanem dicsőség!” —- Te jobb esetben csak szociopata vagy.
“Amúgy egy kutató mesélte aki több esetet vizsgált hogy akik hírtelen halnak meg azok kiskorukban még visszatudnak emlékezni dolgokra. Akik lassan természetesen nyúlnak ki azok nem!”—- netto baromság. Az hogy vissza tudsz e emlékezni attól függ , hogy hanyadik inkarnációd éled és milyen
minőségben.
“A buddhizmusal, kereszténység és a társaival hatalmas probléma hogy egyoldalúan tömegesen kondicionáljátok rendszeres ismételgetéssel az embereket hogy hogyan kell látniuk dolgokat! “—- akkor szerinted mi a helyes út? A materalizmus? Illetve miért mosod össze ezeket? Illetve miért gondolod, hogy -bárminemű isten nélkül- ,az hogy élsz, NEM egy kegyelmi állapot, egy lehetőség, …..amit nem lehet egy gyors döntéssel megszüntetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!