Igaz -e az, hogy az öngyilkosok nem reinkarnálódnak? És ha igaz miért? Ha nem igaz, akkor miért?
"nagy b*roms*g az általad felvázolt eshetőség. Büntetés lenne egy ember számára"
Te miért keresel egy vallásban logikát?
Egyértelmű, hogy ITT, MOST, NEKED rémisztő ez a lehetőség, és pontosan ezért is találták ki!
Ha az öngyilkosnak sikerül lelkét/szellemét is megölni, akkor nincs mi újjászülessen.
Ez viszont sikertelen kísérlet.
13 Nem rémíszt meg. Ahogy pl a végső halál gondolata se. Eléggé tudatos vagyok ahhoz hogy végig gondoljam a lehetőségeket mint ahogy az eredeti hsz-emben prezentáltam.
És mint írtam nincs benne semmi rémísztő. Az egómnak az se tetszene ha nőnek, feketének stb születnék mert a jelenlegi identitásommal nem 1ezik. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele hogy tök mind1 mert HA létezik és eljön a reinkarnáció pillanata, akkor már úgyse fog zavarni semmi. És mivel eléggé tudatos lény vagyok ezért most se zavar.
Nem a vallásban keresem a logikát, mivel ez magában NEM 1 VALLÁS. Ez egy elmélet ami MAX része lehet 1 vagy több vallásnak. Etől függetlenül egy tudatos józanul gondolkodó ember a vallásokban is keresni fogja a logikát amíg nem transzcendens a téma. És a büntetés , bünhődés és ezeknek a megélése NEM TRANSZCENDENS ezáltal logikusan, józan paraszti ésszel felfogható , megérthető fogalmak, gondolatok.
Abban viszont egyetértek hogy valószínűleg a tudatlan nép parasztvakítására TALÁLTÁK KI ezt az elméletet annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!