Ikerláng vagy valami más?
Már több mint nyolc hónapja van valaki, akit nem tudok elfelejteni, kiverni a fejemből, más mint a korábbi kapcsolataim. Mágnesként vonzódunk egymáshoz, egy teli szobában is egymást nézzük, de nem vagyunk beszélőviszonyban. Ha a közelemben van mindig kezem-lábam remegni kezd, és mindig úgy érzem, mintha villám csapna belém, olyan intenzív, és semmit nem tudok tenni ellene. Tudom, hogy ő már elég hosszú ideje tartó kapcsolatban él (az elején ezt nem tudtam) ezért így nem is közeledek felé, viszont én spirituálisabb személy vagyok, mint ő, ezért mélyebben is beleástam magam a témába.
Tarot olvasás, kristályok, ilyenek, az interneten kerestem a választ, és ráakadtam az ikerláng (twin flame) kifejezésre, illetve a “past life connection”re, sajnos nem tudom magyarul hogy lehet. A “tüneteim” teljesen megegyeznek az ikerlángéval, nagyon sok ember beszámolóját elolvastam már, és borzasztóan rossz érzéseket keltett bennem, ugyanis ezek a kapcsolatok nem maradnak meg. Amikor ezt megtudtam, nagyon elkeseredtem, ugyanis van bennem valamifajta érzés, hogy nekünk együtt kell lennünk, ez még nem az út vége.
És nem is tudom. Ugyanakkor hiába stimmel majdnem minden az ikerlánggal, belül nem ezt érzem. Belül az van bennem, hogy mi már ismertük egymást korábban, vagyis past life connection, de a kettő dolog nem teljesen ugyanaz. Szóval legbelül nem gondolom, hogy ikerlángok lennénk, hiába stimmelnek az érzések, hogy nem lehetünk együtt, ő egyelőre elérhetetlen, satöbbi. A tarot olvasásokban pedig mindig csak olyasmi volt, hogy a múltban ismertük egymást, a lelkünk gyakran reinkarnálódott együtt az évezredek során, és egy lélekcsaládba tartozunk. Ez lehet ilyesfajta kapcsolat? Vagy mindenképpen ikerlángnak számít a dolog? Nem szeretném hinni, hogy sohasem fogunk összejönni. Nagyon köszönöm a válaszokat
Volt nekem is részem ebben, nem akarom soha többé. Nem lett belőle szinte semmi, egy őrületes csókot leszámítva. Cserébe előtte és utána sok év szenvedés és pokol.
A mágnes olyan durva volt, hogy fizikailag rántott minket egymáshoz, ha egy térben voltunk. Soha nem éreztem ezt mással, pedig voltam szerelmes korábban is, sőt, egy kicsit azóta is másba.
Akkor lettem jobban, amikor végre sikerült mindenhonnan tiltanom.
Ha belül tudod,hogy nem ikerláng akkor higgy magadnak...a tarotnak is lehet nyugodtan..
Nincs olyan,hogy "láng"...Hármasával jövünk ikerlélek és duál,(nem mindig,mert szétszakadozni egyéni karmákra nézve is megterhelő)...az iker ellenkező nemű tükörképed annyira hasonlít (azért hívják ikernek),a duál mindaz ami egyedül belőled hiányzik ő hajszálra kipótolja,mint 2 összeillő puzzle..tágabb értelemben a "család" van akik felépítésre tulajdonságokra is nagyon hasonlók,mintha hazaérkeznél..
Egyszer elmentünk egy jósnőhöz, még nagyon fiatalok voltunk, 20 évesek,
négyne.Két barátnőm és a barátom. A jósnő nem tudhatta kinek
a barátja a fiú, mégis nekem mondta hogy az ikerlángom mennyire szeret,
és neki is ezt mondta, a másik két lánynak nem.A fiú végül a férjem lett,
30 éve vgayunk lassan együtt, most is nagyon szeretjük egymást..
Érdekes mert akik nem ismernek bennünket,gyakran hiszik azt hogy
testvérek vagyunk... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!