Van olyan könyv a reinkarnációról amit egy gyerekkel is elolvastatnál?
Nincs. Ez a szellemi élet olyan területe, amihez szükséges az érettebb elme. 14-16 éves kor előtt nem igazán érettek még arra a fiatalok, hogy ezzel mélyebben foglalkozzanak. Igazából az a legelőnyösebb, ha a fiatal magától kezd el ilyen téren érdeklődni, olvasni, nem külső ráhatásra, kényszerre.
Ez alól kivétel, ha abban a kultúrális környezetben nevelkednek, ahol ez az alap eszem. Indiában ez már születéstől része az életüknek, de ott is fokozatosan mélyül az ismeretük a témában.
Nemistudom...én a Mesék a kriptából c. sorozaton nevelkedtem és ott csüngtem a tévén minden hasonló témájú műsornál mintha kompenzálni akartam volna a környezet egyéletes rózsaszín babaházas pusztító hatásait..szóval az indiaiak tudnak valamit..
Szerintem egy óvodás még emlékszik arra honnan jött csak az érdeklődését lesz nehéz fenntartani ha sem mesék sem filmek nemhogy könyvek lennének a témában..
Egy tini talán már bármit elolvas de a kicsiknek lövésem sincs..talán inkább olyanokat kellene ami a régi világokhoz kötődik,Atlantisz,ókori,egyiptomi kultúra ilyesmi...
Még a 2002-es kincses bolygóban is van valami,mert csillagutazók vagyunk..csak a soros gyuri alapítványa által pénzelt "Bogyó és Babócát ne...kérlek csak aztne..
Hát jó...
Akkor biztos én voltam olyan naív hogy ha nem is ilyen, de legalább terápiás könyvek léteznek gyerekek számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!