Nem találok egy rendes spiritualizmussal foglalkozó embert! Hol keressek?
Figyelt kérdés
Fontos lenne számomra, hogy elmenjek ilyen terápiára. De olyanhoz aki tényleg ért hozzá és nem a pénzért csinálja#spiritizmus #spiritalista
2021. aug. 15. 11:24
1/13 A kérdező kommentje:
Csak úgy szólok , hogy olyanok akik ezt ellenzik vagy nem hisznek benne azok ne irjanak mert egyaltalan nem erdekel.
Olyanok irjanak akik tudnak ilyensmivel kapcsolatban valamit
2021. aug. 15. 11:25
2/13 anonim válasza:
Youtubon keress rá a Tudatos Teremtés csatornára. Spirituális dolgokról beszél. De nem értem ezt a spirituális terápiát. Egyáltalán van ilyen? Mert nem hallottam róla. Nem hiszem, hogy bárki csinálná ingyenesen, de azért nem mondom, hogy lehetetlen. Érdemes lenne angolul megtanulnod, (ha nem tudsz) mert akkor tömérdek hasonló videót fogsz találni.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszii!
Hipnózis terápiára gondoltam^^
Megnézem a vidiket
2021. aug. 15. 11:40
4/13 anonim válasza:
OH!!! Akkor Prepok Zsuzsit csekkold! Ő pont csinál ilyet, ért hozzá régóta. De tőle kell megkérdezned, hogy ingyenesen vállal e. Lehet, hogy igen, mert vannak máshol bevételei.
5/13 anonim válasza:
Nem gondolod túlzásnak, hogy ingyen dolgoztatnál bárkit, mert megélhetése biztosított?
Mi a biztosíték arra, hogy a munkát a legjobban végezze, ha te elvárod, ingyen tegye?
6/13 A kérdező kommentje:
Hát kedves 5ös te nagyon buta vagy!
Ki a franc mondta hogy ingyen?
“Nem a penzert csinalja” alatt az ertheto hogy nem becsapja az embereket hanem szivbol csinalja es nem ker el 25.000ft egy oraert
2021. aug. 15. 14:30
7/13 A kérdező kommentje:
Nyilvan ingyen nem dolgoztatok senkit.
2021. aug. 15. 14:31
8/13 anonim válasza:
Vannak nagyon ügyes tarot kártyások megfizethetö áron. Ök biztos tudnak segítséget nyújtani.
9/13 anonim válasza:
Szerintem Leveles Zolit keresd fel, anno nem érdekelt ez a spiritualizmus, de véleményem szerint jobban rávilágít dolgokra mint a legtöbb pszichomókus.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!