Valaki aki ezoteiában jártas és hisz a túlvilágban?
Biztos vagyok benne, hogy a halál nem létezik csak dimenzió váltás.
Azt szeretném megtudni, ha valaki meghal akkor találkozhat a szüleivel a túlvilágon? Nagyon szeretem az anyukámat és nem tudnék nélküle élni ez biztos. Ha egyszer mind a ketten meghalunk fogunk találkozni? Kérem ne írjon aki viccet csinál az egészből.

Én nemrég beszélgettem erről egy lelkesszel. Szerinte a lelkek a mennyben megismerik egymást és egymásra találnak.
Ennyibe kapaszkodom én is. Más reményem nincs.

Nézzük az opciókat.
1. Materialista világkép. Halál után semmi. Itt már nem lesz hiányérzet se.
2. Újjászületés. Ez már több lehetőséges, attól függ hogy működik a rendszer. Van e köztes lét? Tudatunknál vagyunk e a köztes lét alatt? Magad maradsz e a köztes lét alatt értsd Varga Pista Varga Pista marad vagy egy közös tudatmasszába olvad esetleg marad az individualitása de jönnek mellé + emlékek/személyiség előző életekből/köztes létekből.
+ Hogyan működik az újjászületés/idő a másik oldalt? Van e rá lehetőséged hogy 10-50 évvel később ott találd a szeretteidet a másik oldalt?
3.Menny/Pokol (végső állomás) Ennek a rendszernek a létét kétlem a leginkább egyszerűen azért mert tele van hibákkal. De ezt az opciót nem kell magyarázni. Ha ugyan oda kerültök akkor találkozni fogtok.
Ami biztos hogy rengeteg halál közeli/előtti élményről van beszámolónk és nagyon sokszor fordult elő ezeknél hogy már elhunyt szerette várta a megtapasztalót a "túl/vagy köztes világnál". A kérdés hogy ezek hallucinációk vagy valós jelenségek esetleg kitalációk e.
Az biztos hogy hallottam olyan átélő,nővér által elmesélt esetről amik ha nem kitalációk/hazugságok akkor valószínűleg nem (nem mindig) hallucinációról van szó.

Fogtok.
Én sok tucat emberrel szerveztem már le beszélgetést halálunk utánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!