Az embernek a megírt sorsát ki vagy mi segít beteljesíteni?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket hogy mi előtt leszületünk megtervezzük az életünket. Hova akarunk születni, kik legyenek a szüleink, milyen testbe akarunk születni. Valamint a leszületésünk időpontját és a halálunk időpontját is megírjuk valamint az életünk főbb eseményeit. Amit akkor megírunk az hogy teljesedik be? Ki vagy mi irányítja ezt?2021. márc. 10. 10:00
1/7 Grimfox válasza:
A karma, és az általunk megírt, választott sors kizárják egymást. A karma az életedben hozott döntéseid következménye, amit nem tudsz elkerülni, nem te választod, és nem a születésed előtt, hanem amíg élsz. A lélekre ez kényszerítő erőként hat, olyan körülmények közé helyezi, amik megfelelnek az előző életek által felhalmozott karmának. A karma egy törvény, nincs szükség irányításra, magától megtörténik. A léleknek nincs beleszólása. Amit leírtál a kérdésben, az ennek az ellentéte. (csak azért írtam ezt le, mert a kulcsszavak közt szerepelt a karma. Bocs, ha nem válasz a kérdésedre.)
2/7 anonim válasza:
Ha meg van írva a sorsod, akkor nyilván az teljesíti be, aki megírta azt.
3/7 anonim válasza:
Rengeteg dolog és segítő segíti ezeket. Őrangyal, karma, felsőbb entitások, minden számít.
4/7 anonim válasza:
1. több helyen is azt olvastam, hogy igenis függ a lélektől, az élet megtervezésekor, hogy mennyi karmát akar ledolgozni.
5/7 anonim válasza:
"megtervezzük az életünket. Hova akarunk születni, kik legyenek a szüleink, milyen testbe akarunk születni."
És mondd, ki az az eszement barom, aki éhező etióp gyereknek akar leszületni? Vagy aki rákos, autista, vagy akármilyen testi fogyatékkal, önellátásra képtelen embernek?
6/7 A kérdező kommentje:
5. Sztem azt kell megtapasztalnia
2021. márc. 12. 20:30
7/7 Manócska1 válasza:
igen,mindenki azt éli át minden leszületésekor amit épp meg kell tapasztalnia,előző életeiben megtett/vagy meg nem tett dolgokat. ha meghalsz,segítőkkel átnézitek a jelenlegi életedet és hogy mit tettél vagy épp nem tettél jól vagy rosszul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!