Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az embernek a megírt sorsát...

Az embernek a megírt sorsát ki vagy mi segít beteljesíteni?

Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket hogy mi előtt leszületünk megtervezzük az életünket. Hova akarunk születni, kik legyenek a szüleink, milyen testbe akarunk születni. Valamint a leszületésünk időpontját és a halálunk időpontját is megírjuk valamint az életünk főbb eseményeit. Amit akkor megírunk az hogy teljesedik be? Ki vagy mi irányítja ezt?

2021. márc. 10. 10:00
 1/7 Grimfox ***** válasza:
81%
A karma, és az általunk megírt, választott sors kizárják egymást. A karma az életedben hozott döntéseid következménye, amit nem tudsz elkerülni, nem te választod, és nem a születésed előtt, hanem amíg élsz. A lélekre ez kényszerítő erőként hat, olyan körülmények közé helyezi, amik megfelelnek az előző életek által felhalmozott karmának. A karma egy törvény, nincs szükség irányításra, magától megtörténik. A léleknek nincs beleszólása. Amit leírtál a kérdésben, az ennek az ellentéte. (csak azért írtam ezt le, mert a kulcsszavak közt szerepelt a karma. Bocs, ha nem válasz a kérdésedre.)
2021. márc. 10. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha meg van írva a sorsod, akkor nyilván az teljesíti be, aki megírta azt.
2021. márc. 10. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg dolog és segítő segíti ezeket. Őrangyal, karma, felsőbb entitások, minden számít.
2021. márc. 10. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1. több helyen is azt olvastam, hogy igenis függ a lélektől, az élet megtervezésekor, hogy mennyi karmát akar ledolgozni.
2021. márc. 10. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

"megtervezzük az életünket. Hova akarunk születni, kik legyenek a szüleink, milyen testbe akarunk születni."

És mondd, ki az az eszement barom, aki éhező etióp gyereknek akar leszületni? Vagy aki rákos, autista, vagy akármilyen testi fogyatékkal, önellátásra képtelen embernek?

2021. márc. 12. 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Sztem azt kell megtapasztalnia
2021. márc. 12. 20:30
 7/7 Manócska1 ***** válasza:
igen,mindenki azt éli át minden leszületésekor amit épp meg kell tapasztalnia,előző életeiben megtett/vagy meg nem tett dolgokat. ha meghalsz,segítőkkel átnézitek a jelenlegi életedet és hogy mit tettél vagy épp nem tettél jól vagy rosszul..
2021. márc. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!