Előző élet lehet?
Elég furcsán fog hangzani a kérdésem, de mások is vannak, akikre erős hatással van egy -egy épület, helyszín (ez kérdés, csak nem enged kérdőjelet tenni.)
Nem tudom miért, de néha ha elmegyek egy épület előtt, szinte viszolygást érzek, hogy milyen lélekölő is lehet, persze ezek többnyire nem kastélyok :D
Viszont sok olyan alkalom van, hogy neten keresgélet valamit és meglátok egy-egy lakásbelsőt és valamiért úgy ott lennék. De szinte már -már megnyugtat. És sokszor pont nem szép , díszes lakások, hanem inkább lepukkant helyek, régi tárgyak, vagy akár egy tároló sok szerszámmal, de előtte a szakadt kanapé szinte hívogató. És azt érzem, hogy ott meg tudnék pihenni, kinézni az ablakon és azt látni, hogy közel-távol nincs senki csak a nyugalom.
Elég furcsa. És általában minden inkább esti kép, sötétebb, nyugisabb.
Imádom az esőt is.
Ennek ellenére nem vagyok depressziós, sőt :D
Vajon előző életemhez köthető
Lehet hozzá köze annak amit írtál bár ha nem csak konkrétan egy épületről van szó,akkor maximum azt tudom elképzelni hogy egyik előző életedben laktál hasonló körülmények között.Vagy szimplán szíved vágya hogy egy olyan helyen élj, mert nem teljes az életed nélküle.
Az esőt én is nagyon szeretem,sokan hülyének néznek mikor mosolyogva sétálok az esőben. :)
1. Köszönöm! Nem tudom hova kötni, de erős érzéseket kötök hozzájuk. Egyszerűen egy egy rozsdásabb tárgy, régi veranda, hűvösebb idő és felpezsdülök.
Épp egy játékkal játszom és abban van egy elhagyott szoba. Hát úgy vonz, pedig igen lepukkant. No nem beköltözni, de szétnézni , leülni, meginni egy teát. :)
Te egy fejlett lélek vagy, az biztos.Meg fogod találni a választ.;)
Első voltam.
De én egy -egy képnél is ezt érzem. Nem energiát érzek , inkább hangulatot. :)
Pl imádtam gyerekként falura menni, mert igazi régi házakban aludtunk. És sok régi tárgy vett körül
Szerintem ennek semmi köze nincs a reinkarnációs emlékekhez.
Nekem volt egy kollégám aki azt mesélte hogy valahol külföldön volt munkaügyben és miközben ment várost nézni valahonnan ismerősnek találta a helyet és tudatosan felkeresett/megtalált 1 templomot.
+ kisgyerek kora óta (50 feletti már) volt egy emléke hogy háton fekszik egy hatalmas víztömegen és hajók süllyednek körülötte. + valamiért soha nem volt képes megtanulni úszni.
Na ez már 1 kicsit gyanúsabb felállás.
Inkább csak az egyéni preferenciádról és arról szól a dolog hogy egyes élethelyzetekbe szereted beleképzelni magad.
Én is ilyen vagyok csak nálam inkább a fantasy/scifi/utópia/dystopi táj,város,falu art-ok váltják ki ezt az érzést.
+ Én is szeretem az esőt (is).
Értelek, köszönöm. Nekem egy temető volt álmomban, amit felnőttként megtaláltam
Valahogy nekem mégis olyan, hogy kötődik előző élethez, mert egészen biztos vagyok benne, hogy a századforduló környékén éltem. Túl erős a vonzódásom :)
Gondolom, hogy nem újdonság :) Csak furcsa, hogy a mai napig ilyen erős hatással vannak rám ezek a dolgok.
Igen, az eső. Még az illata is <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!