Hogyan lehetne a halál utáni életet egyértelműen bizonyítani vagy megcáfolni?
21
Mindhármat próbáltam, felváltva havi rendszerességgel csinálom (gomba legtöbbször). Semmit sem bizonyít, mivel hallucinációkról van szó.
21
A több emberen elvégzett kísérlet iagzolná tudományosan a nem anyagi létezést, ha mindenki ugyanazt haluzná, vagy lennének közös elemek vagy ugyanabban a "hallucinációban" interakciózhatnának egymással.
Az már igazolná tudományosan, nem? :)
(tudom, hogy nem, lásd NDE kutatás)
23
Érdekes lenne, az nem vitás, de sajnos az sem bizonyíték. Ilyenre már volt példa.
"lennének közös elemek"
Vannak: pl. a fényalagút, testen kívüli élmények.
Ez sem bizonyíték, mert megvan a biológiai alapja.
25 a + valós információ szerzésnek viszont nincs meg a biológiai alapja.
Bár arra meg rá lehet mondani hogy hazugság a sztori.
"Mondjuk nem tudom, mit várunk olyanoktól, akik még ott tartanak, hogy a Föld lapos."
Én meg azt nem tudom, hogy mit várunk el valakitől, aki a logikai készségnek azt a szintjét érte el, amin számára abból, hogy valaki hisz abban, a fizikai test halálával nincsen vége a létezésnek, következik az, hogy az illető abban is hisz, hogy a Föld lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!