Szerintettek létezik olyan hogy jó meg rossz karma?
Figyelt kérdés
Pl:Én segítek egy beteg gyereknek hogy minden legyen neki (PL:telefon,számítógép,és adok nekik félmillió forintot hogy vegyenek jobb lakást)és ezért nyerek a lottón 50 millió forintot.
Másik példa:
Mondjuk az,hogy viccből egy turistát nem a kastélyhoz mutattom a útirányt hanem a gettóba mutattom,és ezért ha elmegyek külföldre kirándulni,akkor a nyomortelepre irányítanak.
#karma,élet
2021. febr. 27. 16:27
2/11 anonim válasza:
Igen. Sokan előttünk már végeztek mélyreható tanulmányokat. Szóval nem kell elölről kezdenünk kutakodni. Ajánlom olvasmánynak:
3/11 anonim válasza:
Szerinted, ha lenne karma, mernének a politikusok lopni, csalni, hazudni, és olyan döntéseket hozzni, hogy öngyilkosságba kergessenek embereket?
4/11 anonim válasza:
3 Ha tudnának a létezéséről, nem hiszem.
5/11 anonim válasza:
Ha jól belegondolsz, mindennek van egy ellenpárja itt a Földön. Miért ne lenne a cselekedeteinknek is? Szerintem ez olyan mint a bankszámla. Van egy egyenleg ami át tud menni mínuszba is ill. plusszba a cselekedektől függően.
6/11 anonim válasza:
Mi az, hogy jó?
Mi az, hogy rossz?
7/11 anonim válasza:
4 szerintem a politikusok tudnak róla, hogy nincs karma, ezért mernek így viselkedni. Annál gyávábbnak tartom őket, ha lenne karma azzal mernének szembe menni.
10/11 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy ezeket nem szabad minősíteni. Az van, ami. Azt csinálsz vele, amit tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!