Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van olyan hogy valaki azért...

Van olyan hogy valaki azért született meg ide hogy szenvedjen?

Figyelt kérdés
Annyira nem érzem magam jól ebben a világban, még eddig semmi nem sikerült az életben egy igazi csőd vagyok. azt nem értem ha okkal vagyunk itt akkor én mit keresek itt? Egyszerűen annyira azt érzem ez nem az én világom. Folyton azt érzem de jó lenne már menni. Ha semmi nem lenne a halál után az sem zavarna. Lehet engem szenvedésre itéltek? Tudom nagyon negatív gondolkodás de ha valakinek semmi se megy akkor nehéz pozitív lenni. Nekem már az iskolákban is azt mondta még a tanárok is hogy hülye sajnos igazuk lett ez a szomorú.

2021. jan. 22. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Ja tele van veletek a gyk.

Miért gondolod, hogy csak te szenvedsz?

Amúgy meg mindenki azért született, hogy fejlődjön.

Csak az önsajnálat, és a lustaság akadályoz sokakat.

2021. jan. 22. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ezt én se értem, hogy ennek mi értelme van, hogy valaki fogyatékoskênt éli le az életét.

Ebből semmit nem tanul.

2021. jan. 22. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, mi rokonlelkek vagyunk. Nekem lelki és testi problémák egyszerre tették tönkre az életemet.
2021. jan. 22. 23:08
 4/7 Grimfox ***** válasza:
82%

Nem azért lett fogyatékos, hogy tanuljon. Azért lett fogyatékos, mert a karmája, amit felhalmozott, így mutatkozott meg. Az ilyesmi nem egy élet alatt gyűlik össze, és elég sok ganajságot kell tenni, hogy így felhalmozódjon, és egyszerre üssön ki valaki életén.

A kérdező kérdésére is válaszolva: Nem azért születünk, hogy szenvedjünk. Magunknak okozzuk, és időt, és energiát nem kímélve gyűjtögetjük az olyan karmát, ami később, egy másik életben szenvedést fog okozni. Vagy már az adott életben. Ez nem ítélet, vagy büntetés. Ezt nem valaki, vagy valami varrja a nyakadba, ez csak a cselekedeteid, és döntéseid következménye. Egyszerű következmény. Nehéz pozitívnak lenni egy ilyen helyzetben, és nem is kell annak lenni, egyszerűen csak nem szabad engedni a negatív tényezőknek. Amikor valakinek ilyen az élete, sokkal könnyebben halmoz fel még több rosszat, és dönt rosszul. Ha ezt el tudod kerülni, már attól javul a helyzet. A következő életekben pedig annyival kevesebb karma marad, ami olyan életet okozhatna, mint ez.

2021. jan. 22. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azért születik ide, mert ez egy bűntetés. Az már a te dolgod, hogyan látod a világot. Akkor, ha megtanulod értékelni az egyszerű dolgokat és kiélvezni az életet, talán nem kell visszaszületned.
2021. jan. 23. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
10%
Talán én.
2021. jan. 23. 20:04
 7/7 anonim válasza:
Volt ilyen időszakom nekem is..még a halál is jobb gondoltam..:)Redukáld le a dolgokat addig a pontig amíg valami sikerélményt nem tud okozni és onnan építsd vissza, ha béna vagy nem baj mindeki béna mielött bármiben jobb lesz. Keress valami ami érdekel és fókuszálj rá addig amig ki nem préselsz belőle kis sikerélményt utána addig üsd vágd amig nem jön a következő utána lesz beleőle egy csomó tanulságod és észre fogod venni hogy butaság feketére festeni mindent önmagaddal együtt...Nincs büntetés de önként vállalt pokol lehet ha nem tanulod meg a megoldást keresni...és addig tenni megállás nélkül amíg nem találod meg az ember fejlődésre született de az nehéz..tenni kell érte.
2021. jan. 30. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!