Babingo kérdése:
Elkepzelheto, h reszemre meg volt irva egy eletut en pedig ezt elkerultem egy dontessel es az elkerult eletut megis mindig keresztezi a valasztott utamat?
Figyelt kérdés
Konkretan egy nagy valasztas elott alltam, masik ferfi az ex utan es egy masik allas, en megis visszatertem az elozohoz... am a masik ferfibe lehetetlen modon belebotlom ujra es ujra (szinte rendszeresen)... elkepzelhetetlen elethelyzetekben is.2020. nov. 13. 18:22
1/4 Grimfox válasza:
Nem előre megírt életútról van szó, hanem mindazokról a döntésekről, amiket eddig hoztál az X éved alatt, amíg éltél. Ezek alakították ki a személyiséged, a környezeted, és ezek határozzák meg, hogy milyen jellegű eseményekkel találkozol a jelenben. Ha változtatsz azon, ahogy eddig dönteni szoktál, akkor változik az is, ami körülvesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Ertem, ami irsz, megsem igy erzem. Eroszakosan beletuszakolja az elet ezt a masik ferfit az eletembe... marmint nincs kozottunk kapcsolat, megis mintha vmi osszefogna minket. Vele kapcsolatban nincsenek donteseim, atlagos eletet elek, tehat nem erzem azt, h ha barmin valtoztatnek, ez nem igy lenne a jovoben.
2020. nov. 13. 20:29
3/4 Grimfox válasza:
Nem tudom foglalkoztat e a karma kérdése, de a döntéseid hátterében általában a karma áll. Az általad át nem látott, tehát látszólag az élet által eléd rakott, rád kényszerített dolgok hátterében is a karma áll, a karma pedig a döntéseid, és cselekedeteid következménye. A döntés, és tett az ok, amit tapasztalsz ezekből kifolyólag a következmény, így lesz a karma ok-okozati törvény.
4/4 anonim válasza:
Életutat nem lehet elkerülni. Egyszerűen ezt kell tapasztald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!