Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek mi lehet a halálon...

Szerintetek mi lehet a halálon túl?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy aki meg hal, az új életet kezd és egy új testbe kerül, szerintetek igaz ez?

2020. nov. 1. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Az életen túl van a halál. Az az állapot ami a születésünk előtt is volt.
2020. nov. 2. 10:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Semmi. A bibliai mesében is csak Lázár jött vissza, de furcsa módon nem mondott semmit.
2020. nov. 2. 14:33
 13/18 Manócska1 ***** válasza:
76%
szerintem kell lenni valaminek.. anyukám,azóta már elhunyt sajnos :( de... egyszer újra kellett éleszteni és látott egy fehér folyosót,meg úgy érezte az utolsó pillanatban visszahúzták.. tehát,Isten lehetett hogy még ne menjen,még dolga van itt...
2020. nov. 7. 18:09
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

13. részvétem neked, tudom mit érzel, nekem még nagyon friss és felfoghatatlan.

Nekem egy ismerősöm mondta, akit kétszer élesztettek újra, hogy nincs ott semmi, csak mint aki mélyen alszik, olyan.

2020. nov. 7. 18:43
 15/18 Manócska1 ***** válasza:
14.-es köszönöm. hát,pedig legtöbbször alagútról és fényről számolnak be.. meghalt mostanában valakid? Részvétem!
2020. nov. 9. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:

15-ös, köszönöm, sajnos az édesanyám nekem is :(((

Én is olvastam alagútról, Moody könyve csak ezzel van tele. Aztán tudósok kiderítették, hogy az csak az agy utolsó próbálkozása, semmi más.

Találtam egy cikket is erről

[link]

2020. nov. 9. 20:09
 17/18 pelgrim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de én feltétlen hiszem, hogy a tudatnak, vagy amit a vallások léleknek neveznek van folytonossága. A tudat ugyanis az embernek az a része ami nem anyagi, és nem semmisül meg a halál alkalmával. És ki tudja, miután a lélek vagy tudat elhagyja a testet talán sokkal bővebb és konkrétabb mint földi élete folyamán. Dr. Michael Newton „Lelkümk Útja” című könyvei egy nem tudományos, de szavahihető tanulmányát tartalmazza.

Hozzám közelebb történt: Apám özvegyen sokáig egyedül lakott kis falusi házában nyugdijas éveiben esténként miután gondosan bezárta az ajtót rajzolgatott festegetett. Egy ilyen alkalommal egyszer csak előtte állt egyik gyerekkori barátom, akit én személyesen jól ismertem de már régóta nem láttam. Ellőtte állt egy darabig szótlanul, aztán eltünt. Apám másnap a falubeliektől megtudta hogy barátom az előző este meghalt.

2020. nov. 15. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:

17

Szerintem ez nem meggyőző. Sajnos ez a megjelenés annyira ritka , hogy nem lehet belőle általánosítani.

“A tudat ugyanis az embernek az a része ami nem anyagi, és nem semmisül meg a halál alkalmával.” Ez is csak feltételezés.”És ki tudja” te is azt írod.

Mivel senki sem tudja lehet, hogy igaz, de pont 50 % az esélye, hogy nem az.

2020. nov. 15. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!