Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért erősebbek a férfi...

Miért erősebbek a férfi energiáim?

Figyelt kérdés
26/L A napokban voltam metamorf masszázson, ahol azt mondta a hölgy, hogy általában nőknél a női oldalon (bal oldal) érzi leginkább áramlani az energiát és a szeretetet, a férfi oldalon (jobb oldal) általában kevésbé. Azt mondta, nagyon érdekes, hogy nálam a férfi oldalon azt érezte, hogy hihetetlenül áramlik az energia és hatalmas szeretetet érzett, viszont a női oldalon elég gyér volt. Mi lehet ennek az oka? Első ilyen élményem volt, szóval fogalmam sincs :)

#masszázs #metamorf #Enegiaáramlás #Férfi energia #Női energia #Metamorf energia
2020. okt. 23. 22:46
 1/7 Grimfox ***** válasza:
63%

A gond ott van, hogy a masszőröd félreértelmezi a férfi, és női energia fogalmát. Amit ő férfiasnak nevez, az az aktív, mozgékony életenergia, amit a taoista filozófia Yang néven ismer. Noha a férfiakat tradicionálisan Yang jellegűnek, a Yang-ot pedig férfias energiának tekintik, ez leegyszerűsítés, és így téves. Ha a szervezeted túlhajszolt, vagy valamilyen más, nem feltétlen egészségtelen okból túl aktív, akkor a Yang lesz túlsúlyban, a test jobb oldala lesz aktívabb, függetlenül attól, hogy férfi, vagy nő az illető. A bal oldalon gyéren áramló életerő azt jelenti, hogy túl aktív a szervezet, gyorsabban fog öregedni, és a degeneratív betegségek is könnyebben kialakulhatnak. Ezt ellensúlyozandó erősíteni kell a Yin, azaz passzív, "nőies" életerőt a testben. Nem azért áramlik ott jobban, mert férfiasabb vagy, nő létedre, hanem mert a kelleténél aktívabb vagy fizikailag, érzelmileg, vagy mentálisan. Nem így születtél, hanem valamiért felborult az egyensúly. Hogy csak pillanatnyilag, vagy ez tartósabb állapot, azt csak te tudhatod.

Nem az az érdekes, hogy a masszőröd ezt felfedezte, hanem hogy nem tett javaslatot a kiegyenlítésre, hogy megőrizd az egészséged. Nem tudom, hogy jól érzékelte e, vagy csak mondott valamit, de ha jól érzékelte, akkor utána kellene nézned pár lehetőségnek az egyensúlyod helyreállítására. Alapvetően az az ideális, ha nemtől függetlenül mindenkinek ki van egyenlítve az energiaháztartása.

2020. okt. 23. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem csak a pénzed húzza le, mert ilyen konkrétan nem létezik.
2020. okt. 23. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem májbetegséged vagy tüdőgyulladásod lehet.
2020. okt. 23. 23:53
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Tanulmanyozd a teljes születési horoszkópodat, lehet hogy dominansabbak a "férfias energiahoz" kapcsolódó bolygóid/házaid.

Bár sztem baromság ez a férfi/női energia dolog.

2020. okt. 24. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem masszőr volt, hanem terapeuta és metamorf masszást csinált.

Igen léteznek, nagyon fiús lányok és nagyon nőies fiúk.

Tökéletes gyönyörű nőies nő is lehet nagyon férfias viselkedésű. Illetve fordítva is lehet.

"Azt mondta, nagyon érdekes, hogy nálam a férfi oldalon azt érezte, hogy hihetetlenül áramlik az energia és hatalmas szeretetet érzett, viszont a női oldalon elég gyér volt".

Többértelmű amit írtál,

Első: Lehet kezdő metamorfos és azért volt érdekes neki a dolog, mert ez nem ritka eset.

Másik: Nem azt jelenti ,hogy a férfi energiáid erősebbek, hanem a női energiádban van elakadás.

Harmadik: Lehet ,hogy sok benned a férfi energia, és a női gyenge.

Az utóbbi 2 re van megoldás.

1 kommentelő , nem tudjuk ,hogy ajánlott e megoldást a kérdezőnek!

2020. okt. 24. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs abszolút egyensúly sem mindenki az általa választott karmikus feladatokhoz igazítva születik valamelyik domináns erőtérrel,én pl. Jin vagyok.A férfias Jang oldal a teremtő,kiáradó,aktív a másik Jin a passzív,befogadó,megértő és jóval bölcsebb természetet feltételez de a fejnél az egész fordítva van bekötve..Attól függ te melyik vagy aki írja a történelmet,vagy aki megváltja saját magát..Kicsit szélsőséges a példa de a legegyszerűbb megoldás..

A tudatos felismerése és megértő elfogadása megteremti az egyensúlyt,ne külső felszíni kezelésekben gondolkodj..

2020. okt. 24. 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Adott tanácsot a végén, és igen, még kezdő. Külsőleg nem mondanám magam férfiasnak. Szerintem nőies vagyok, az öltözködésben is szeretem a klasszikus fazonokat. De lehet, hogy a belső tulajdonságaim "férfiasak". Néha elég kemény vagyok, mert sokszor kerülök mélyre és tudom már, hogy csak úgy jutok ki, ha összeszorítom a fogam és megszívom magam, ki kell bírni. Egy picit zárkózott is vagyok, mert régebben nagyon közvetlen és naív voltam, ami sok bajt hozott az életemben. Úgy érzem, most lelkileg kimerültem. Hosszabb ideje vagyok mélyponton és nem látom a végét mikor kerülök ki belőle. Talán ez lehet az oka...
2020. okt. 25. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!