Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Láttam egy lányt tiktokon,...

Láttam egy lányt tiktokon, hogy meghalt a párja. Meghasadt a szívem. Hisztek abban hogy a szív képes annyira szeretni hogy meghasad szó szerint?

Figyelt kérdés
És hogy a másik életében újra megkeresi hogy vele lehessen?
2020. szept. 7. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
2020. szept. 7. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez nem kell ezotéria, létezik erre diagnózis, valóban tönkreteheti a szívizmokat egy ilyen esemény. Nekem is volt ilyen, szorított napokig a mellkasom, zsibbadt a karom, már attól féltem, szívrohamom lesz.

A második kérdést meg rádbízom, én nem hiszek az ilyesmiben.

2020. szept. 7. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
2%
Olyan is van, hogy a boncoláskor felvágják a szívet, ami olyankor meghasad.
2020. szept. 7. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
A Grace klinika c. sorozatban volt egy olyan rész, ahol szó szerint meghasadt a beteg szíve.
2020. szept. 7. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Ezt nem ebbe a kategóriába kellett volna írnod. Tényleg van ilyen. A lelki fájdalom megterhelheti annyira a szívet, hogy az ember meghal. Egyénenként változó, hogy kinél mi idézné ezt elő, plusz függ nyilván az előzményektől, az illető éppen akkori lelki egyensúlyától. Szóval lehet, hogy amin az egyik ember pár hónap alatt túlteszi magát, abba egy másik belehal.
2020. szept. 7. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szó szerint meghasadt, ott gond van, ajánlom a mielőbbi konzultációt a háziorvosával.
2020. szept. 19. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Együtt érzek vele.
2020. dec. 29. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!