Mi történik konkrétan egy reinkarnációs terápián?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataid?
-természetesen azoktól kérdezem, akik már részt vettek ilyenen...
2010. aug. 5. 15:39
1/7 anonim válasza:
Nem vettem részt, de van egy tuti tippem:
A "terapeuta" csinál valami hókuszpókuszt és hopsz! Azt veszed észre, hogy semmi sem történt. Illetve mégis. Kevesebb pénzed lett.
2/7 anonim válasza:
Egy ismerős volt ilyenen. Utána egy hétig nem láttuk, aztán annyit mesélt a dologról, hogy 3 napig bőgött utána (egyébként fiú), aztán meg a szobájában ült összetörve.
Mást nem lehet belőle kihúzni a dologról.
3/7 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Hipnózissal mélyebb tudatállapotba visznek, és egy profi nem engedné, hogy nagyon megterheljen a dolog lelkileg.
4/7 anonim válasza:
próbáld ki úgyis csak egyszer élsz.XD
5/7 anonim válasza:
fogalmam sincs..de szerintem kiválaszthatod a kis könyvecskéből hogy mi akarsz lenni következő életedbe.XD
6/7 anonim válasza:
azért irtam hogy ugyis csak 1xél XD
7/7 anonim válasza:
Ekkora marhaságot öcsém!! :D Miket ki nem találnak az unatkozó emberek!!(nem kérdező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!