Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi lenne a legjobb tanácsod,...

Mi lenne a legjobb tanácsod, iránymutatásod egy másik léleknek?

Figyelt kérdés

Mit mondanál egy léleknek ami szerinted a legjobban építheti egy lélek útját?

Nyugodtan többet is, kíváncsi lennék, mik fogalmazódnak meg! :)

Kezdem én, elsőre az jut eszembe, hogy:

Mindent csak szívvel és lélekkel! :)

2020. jún. 29. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Ne fogadj el tanácsot olyan embertől, akinek nem ismered az értékrendjét.

:D

2020. jún. 29. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.:)

Ezért nem javasolnék neki semmit.

2020. jún. 29. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Soha ne nőlj fel! A felnőtt kor csapda!
2020. jún. 29. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Semmi.
2020. jún. 30. 01:51
 5/9 Toboz111 ***** válasza:
11%

Tedd mindig azt, amit érzel. Ne legyen semmiért sem bűntudatod. Merj dönteni, választani. Merj változtatni, majd változni - ha úgy érzed, nem megy enged el, ne őrlődj, idegeskedj semmin se. Úgy vagy jó(l) ahogy éppen vagy. Ha nem akkor olvasd el az előzőeket. Tudd, hogy minden úgy van ahogy van. Se jól, se rosszul. Éppen úgy, ahogy Neked szükséged van rá. (Nos igen amire szükséged van és amit szeretnél... általában köszzönő viszonyban sincsenek!) Az, hogy mi igaz, helyes, etikus stb. mindig nézőpont kérdése - találd meg a magad igazát, de ha szükséges merd a bevállani, ha már másként látod, érzed. Soha nem tudhatod mit érez, gondol a másik ember. Ne hagyd hogy téves gondolatok, eszmék uralják az elméd, életed. Figyelj inkább oda a másikra, kérdezz, ha engedi ismerd meg, de ne gondolj bele semmibe (és senkibe) sem többet, mint az ami. Ne függj semmitől és senkitől! Soha ne légy tétlen, de tudd hol a határ - mindenben. Mindenki akivel találkozol vagy így vagy úgy szeretne Neked átadni magából, bölcsességéből valamit. Állj meg próbáld megérteni, meghallani. ...és ha szükséges tudomásul venni, hogy nem az a dolga, hogy Veled legyen egy életen keresztül. Lépj tovább, ha szükséges! Mindig van hova, miért és kiért - de azt szívvel, lélekkel... és vedd észre ki az aki igazán segít, szeret. Talán ez a legnehezebb... Útszéli igazság de igaz: MINDEN ELMÚLIK! Vagy mégsem?!

... és így tovább, tudd az élet végtelen és nem véletlen.

2020. júl. 1. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:

"Gnóthi szeauton!" Ismerd meg önmagadat!

A delphoi jósda teljes feliratát adnám útravalónak:

Ismerd meg magadat. Semmit sem túlságosan. Légy ura lelkednek. Kerüld az igazságtalanságot. Igazul tanúskodj. Keresd a hírt. Dicsérd az erényt. Cselekedj igazságosan. Szeresd barátaidat. Védekezz ellenségeid ellen. Gyűlöld a gőgöt. Beszélj tisztességesen. Könyörülj a segélykérőkön. Valósítsd meg célodat. Légy ura asszonyodnak. Senkit ne nézz le. Tiszteld a felsőbbséget. Hajolj meg az istenség előtt. Ne büszkélkedj erőddel. Gazdagodj igazságos úton.

2020. júl. 1. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Megtanultam, hogy ne bízzak az emberekben; megtanultam, hogy ne higgyem el, amit mondanak, hanem arra figyeljek, amit tesznek; megtanultam, hogy bárki és mindenki képes megjátszani magát. Megtanultam, hogy az emberek, még azok is, akikről azt hiszed, nagyon jól ismered őket, kiismerhetetlenek.

Lynn Barber

2020. júl. 1. 22:52
 8/9 aldiss ***** válasza:
55%

Kaland az Élet!

Az Élet ÉLET, éld!

2020. júl. 2. 03:56
 9/9 ádehoyg ***** válasza:
Én azt mondom, annak adj tanácsot aki kéri, különben csak okoskodásnak fog tűnni az emberek szemében. A tanácshoz, útmutatáshoz előbb egy kérdést kell megfogalmazni, különben csak egy unalmas közhelyet kapsz válaszul. Szerintem
2020. júl. 14. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!