Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit gondoltok erről a videóról...

Mit gondoltok erről a videóról? Valós?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=VM5WswlvBIU&feature=emb_title ajánlom, hogy hang nélkül nézzétek meg. Nem tudom, hogy mennyire vagytok ijedősek :D

2020. máj. 25. 13:06
 1/6 anonim válasza:
100%
Kamu. És amúgy mi a lényege? És miért egy krumplival vették fel kb?
2020. máj. 25. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kamu, ráadásul annak se túl jó. Amúgy vicces, hogy a léleknek van lába és lehet látni ahogy lépeget :D
2020. máj. 25. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már After Efecttel bármit tudnak manipulálni. Ezen kérdésre csak akkor tudnál tényleges választ kapni ha egy ehhez értő szakember látná az eredeti videót és a nyers szerkeztetlen videot.
2020. máj. 25. 15:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor minden videó kamu?
2020. máj. 25. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam de egy ilyen videót gondolod kínai diktatúrába?nem cenzúráztak volna ha igaz lenne? Emberen kísérletezgettek. Az emberiség ellen elkövetett legsúlyosabb büncselekménye éppúgy ahogy a kizsákmányolás és stb. Amúgy én se ertem mi ennek a videónak a lényege szerintem nagyon borzalmas és undorító.
2020. máj. 25. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Megingathatatlan véleményem az, hogy a videó valós, hiszen fenn van a neten és le is játszható.

Az, amit mutat, tényleg félelmetes, azért, mert van aki elhiszi, hogy amit itt lát, az igaz.

Az viszont igaz, hogy hiszékenynek, butának lenni és hülyeségeket igaznak elfogadni alkotmányos állampolgári jog!

2020. jún. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!