Mire jó ha valaki a következő életbe kapja vissza a rosszat amit tett? Hogy még véletlenül se tudja miért kapta?
2-es vagyok. Olyan kérdést tettél fel, amire senki nem tudja a választ, legfeljebb isten.
Mondhatnám, hogy igen, tök igazad van, szerintem is inkább abban az életben kéne visszakapni, amiben tettük az adott dolgot. Ettől még nem fog megváltozni.
5-ös mondjuk traumát okozol valakinek.Meglopod a másik embert.Megölöd az értékeiért.Csak hogy egy párat emlitsek.Nem hiszem hogy magyarázni kéne.Az állatot nem te ölöd meg és nem is mondtam hogy rossz lenne.Mindenevők vagyunk és enni kell valamit.
Meg ha senki nem enne hust akkor mi értelme lenne az állatoknak?Nem is tartanák akkor.
3 as vagyok.
A karmat sokan felrertik es azt hiszik valami olyan dolog, hogy csinalok valami rosszat a szomszed kertben es visszaerve a sajatomba bunhodni fogok, mert bunhodnom kell. Ez egy lelektani folyamat. Amikor benne vagy egy hullamban, nevezzuk termeszetnek, univerzumnak es ebbol kiesel, zavart okozol az kepen torol. Mashogy mondva vagy erzed a dolgok menetet, mint egy szorfos aki a hullamon lovagol, vagy amikor jon egy hullam, stabilan ellenallsz es ugyanugy szetcsap mint a partmenti sziklakat tobb mint 1 millio eve. Tehat kicsiben nezve. Bemesz egy kocsmaba, jo hangulat van de te kiontod a pultnal ulok egyikenek a soret a foldre. Jo nagy verekedes lesz. Szetveritek a kocsmat. Masnap szeretnel megint kocsmaba menni, de nincs hova. Atmesz egy masik faluba , ott sincs kocsba. Akkor bizony nagyon elcsesztel valamit. Kezdesz kiszaradni es egy budos kut sincs a kozelben. Fogod a kalapacsot meg a szogeket es szepen ujraepited a berendezest, vissza jon a sor. Megint tudsz inni. Ezek utan mar nem akarsz balhet mert rohadt nehez volt ujaepiteni amit szetbarmoltatok. Fejlodtel emberileg, leulsz a pulthoz. Valaki odajon es kionti a foldre a sorodet amiert ugy kuzdottel. Jol osszebalheztok. Megint nincs kocsma. Most mar te leszel az aki fureszeli a deszkakat es segit annak aki a kalapaccsal szogeli az uj berendezest. Ugyan ez megy nagyban. Ha meg mindig nem erted irjal, tegyel fel kerdest.
Talán az állatok nem tudnak szenvedni? Miért nem rossz őket ketrecbe zárni és megölni?
Akit meglopsz, lehet, hogy szintén lopkod és másoknak kárt okoz.
A gyerekszüléssel tudod, hogy rulettezel. Bármi lehet a gyerekedből, és bármi beüthet, és szenvedhet a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!