Mi van ha valami olyat teszek, amivel a karmám nem számolt?
Két dolgot tennék még hozzá a sok jó válaszhoz: az egyik, hogy ameddig olyanokat gondolsz magadról, hogy senki vagy, addig ezt sugárzod magadból és az emberek pont ehhez méltóan fognak bánni veled.
A másik meg, hogy ne magára a problémára koncentrálj,hanem a megoldásra. Ha állandóan a problémát nézed, csak még mélyebbre ásod magad benne és még rosszabbul érzed magad.
nem tudom, hogy egyáltalán tudnál e olyat tenni.
Én úgy képzelem mint egy szerte ágazó folyó, vagy ösvény, mindig minden eshetőség, lehetőség adott, más más következményekkel, s ha nem egy holt ág akkor a tengerbe torkollik.
ha olyat teszel ami nincs megírva, mi van ha te írod a sorsod, és épp akkor osztják a lapokat?
Lehetsz gonosz, kegyetlen, bosszúszomjas, miért ne, csak akkor neked miért lesz jobb? Azok akik kihasználtak, és megszégyenítettek azoknak milyen az élete és a háttere? lehet ők is így döntöttek...
Inkább kérdezd meg magadban, hogy mire akartak tanítani? Hogy legyél erősebb, állj ki magadért, legyél határozott? Az ha lekeversz egyet valakinek mert egy, szemét, attól még nem leszel olyan mint ő, vagy mégis?
Én régen így csináltam, egyszerűen bemostam azt, heló. még a havernak is lekevertem ha szenya volt mással, nem érdekelt. Ma meg le szarom. előbb utóbb úgy is vége lesz...
"Nem vagy agresszív, csak szereted mások szemében a rettegést!"
Akkori életem legszebb bókja, amit kaptam... :)
szóval kb mind két oldal mellet tudok érvelni, én mostanság annyit kérdezek, hogy Megéri??
azt hiszem a végére értem a kérdésednek. :)
Máshogy működik ez. Te magad vagy a karma és a sors. Senki nem kegyetlen veled, az emberek csak magukkal kegyetlenek. Ekkor viszont azt látod, mintha veled lennének kegyetlenek.
Ha egy ember mocskol téged, nem téged mocskol, hanem saját magát, mert olyan állapotban van ahol gyűlölködik, utal mást, mert ő maga bánt a érzi magát.
Te döntésed, hogy hatalmat adsz e a másik embernek, és megbántva érzed magad. De téged senki nem bánt, csak te magad.
Ha te szidsz, bantasz másokat, kegyetlenkedsz, akkor a karma megjutalmaz azzal, amit érzel: fájdalom, düh, agresszió, idegesség. Ezt érzi az is, aki téged bánt. Mindenki bánt mindenkit, csak azért mert bantast kaptak másoktól.
Te is lehetsz kegyetlen. Legyél az, próbáld ki, tapasztald meg milyen. Nem lesz jó érzés. Én is voltam sokáig kegyetlen, de sokkal jutalmazobb jónak lenni. Amióta jó vagyok, teljesen jó emberekkel veszem körül magam akik imádnak, és mindig segítenek.
Ha az utcán egy rossz, kegyetlen ember beszólt, akkor a jó barátaim azonnal segítettek és mondták hogy beteg az az ember, és nem engem bánt, hanem csak tudatlan, és rossz az élete.
Legyél független, ez egy nagy lecke amit a többség nehezen tanul meg. Ha valaki bánt, nem téged bánt, nem fuggsz tőle.
Bármikor azt csinálhatod amit csak akarsz, ölj meg mindenkit ha jól esik. Akárki akármit mond, bármit megtehetsz. De nem biztos, hogy jó lenne neked, vagy másnak, és te és mások is fontosak vagytok, és számít hogy jól érezzétek magatokat.
4x4=15
4x3=15
Akik nem hisznek ezekben, felesleges ide irkálniuk, senki sem kíváncsi rájuk! Hadd maradjak meg a hitemben. Legfeljebb megbukok matekból. Mit számít?
kezdj el kondizni, vagy harcművészetet tanulni. A lényeg hogy valahogy levezesd a felgyülemlett stresszt és ne a gép előtt.
(heh, bort iszik s vizet prédikál)
de igazából ez segíthet és nem vertél meg senkit csak zsákoltál.
Miquel
ez pontosan mit takar?
olyan mint a 42?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!