Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha fiús lány vagyok, ráadásul...

Ha fiús lány vagyok, ráadásul még biszex is, akkor valószínűleg előző életemben pasi voltam? Komolyan kérdezem.

Figyelt kérdés
Csak az írjon, aki hisz a reinkarnációban!

2019. aug. 7. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Egyáltalán nem biztos, hogy elözö életedben emberi lény voltál!!! Csiga vagy földigiliszta is lehettél!
2019. aug. 7. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Nincs összefüggés.

Előző életedben hetero lány voltál.

2019. aug. 7. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

én is fiús lány vagyok. mindíg is autós, verekedős lövöldözős játékok, barkácsolás stb.

mai napig. bár én nem vagyok biszex. én inkább aszexuális vagyok.

nem tudom. nekem sokan azt mondták h valóban fiús vagyok. nem is volt sohasem pasim, csak haverom. csajok is csak dumcsi társak voltak.

azt állítják a spirituális majmok h aki nő volt az nő marad, aki pasi stb.

aki ember az az is marad. aki állat az az is marad mindíg.

nemigazán hiszem h mindíg mindenki ugyanaz marad.

nagyon sok tapasztalatot szereztem szinte mindenből. és nekem ez nem elég. szerintem az élet sem elégszik meg azzal h egy élőlény mindíg ugyanazokat tapasztaljon.

voltam tenyérjósnál. azt mondta h nekem 2 sorsvonalam -sőt a jobbon 3 is van és két hosszú egészségvonalam. vagyis biztos h volt előző életem.

szerintem mindíg kíváncsi természetű lehettem és szerintem egy nő lehet majd férfi és fordítva is. és aki állat az ember is lehet kövi életében.

szerinetm legalábbis. elég elcseszett az élet, de szerintem annyira nem h még szívózzon velünk az örök keréktaposásban h mindíg ugyanolyanok maradunk.

szokták is mondani h: az energia nem vész el, csak átalakúl. az átalakulás mindíg végbe megy.

2019. aug. 7. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Abból is eredhet, h a szüleid fiúnak vártak.
2019. aug. 8. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

nem nagyon találtam még működő összefüggést ami ilyen helyzetekben helytálló lenne.

ez van.

legalább bárki nadrágjába benyúlsz okozhat örömet.

2019. aug. 8. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehettél pasi is, akár homo, vagy biszex

Ám lehettél földigiliszta is, ami eleve biszex.

2019. aug. 8. 21:04
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem hiszem, hogy lenne összefüggés, mert amennyiben létezik a reinkarnáció, akkor is az ÉN tudatod az új testedhez fog igazodni!
2019. aug. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!