Hol tud elhelyezkedni egy parapszichológus és mennyit
lehet vele keresni?
Figyelt kérdés
Szeretnék kezdeni valamit magammal és ez nagyon érdekel, de a mai világban meg is kellene élni. Fogalmam sincs, hol lehet ezzel a végzettséggel dolgozni.
Az lehet a gond, hogy a parapszichológus nem jegyzett szakmai végzettség , még csak nem is felsőfokú végzettség, csak tanfolyam, közösség, hobbi vagy hit vagy ilyesmi. Állást soha nem hirdetnek így. Állásokat a szakmákhoz hirdetik, mint a pszichológus, vagy gyógypedagógus, gyógytornász, orvos esetleg pszichiáter. Tartsd meg hobbinak és szerezz valami szakmai, esetleg felsőfokú szakmai végzettséget egy rendes iskolában.
2011. júl. 14. 11:56
12/15 anonim válasza:
Szia!!! Engem is érdekel és léteznek ilyen dolgok!!! itt lelki tanácsadó is lehetsz mert a parapszihologia az gyógy terapeuta is !!! egy csomó dolgot megtanítanak !!! wwww.kirko.hu ezt üsd be engem is érdekelnek ezek a dolgok meg tapasztaltam is már pár dolgot ezekkel kapcsolatban!! ez egy egyetem ami diplomát is ad!!! szeptemberben indul és van felvételi is !! nézd meg egy csomó minden le van írva,hogy mit lehet tanulni!!! :-)))
2013. máj. 30. 10:32
13/15 anonim válasza:
Ja és itt alap pszihologiát is tanítanak!!!!
2013. máj. 30. 10:34
14/15 anonim válasza:
Olyan Egyetem nincs! Ennek nézz utána kérlek, ne hagyd átverni magad. Vannak tanfolyamok, meg akik akadémiának meg Egyetemnek nevezeik magukat, de ezek mind-mind tanfolyamok, semmiféle elismert szakmai végzettséget nem adnak. Nem is adhatnak egyébként. Az ilyen ,,képzések" azok számára indulnak akiket érdekel az ezotéria és nem érdekli őket a valóság. Vagy akiket érdekel a valóság de nagyon izgalmasnak és vonzónak találják egy ilyen misztikus ,,tanokat" ismertető közösséghez való tartozást. Nagyon is rendben van ez, mindenkinek joga van bármiféle hithez és hobbihoz ha nem árt vele másoknak...
Tulajdonképpen ártalmatlan szórakozás, persze addig ameddig nem kezdenek el egy ilyen tanfolyami ,,végzettséggel" rendelni mint valódi pszicho. Az veszélyes és káros lehet. Mondjuk a közszférában nem is fogadható el semminek, még szakmának sem a besoroláshoz. Egyébként sem pszicho-ként van engedélyük hanem természetgyógyászként vagy ilyesmi amihez nem kell nagy ellenőrzésen átesni.
2013. jún. 13. 16:08
15/15 anonim válasza:
Bárki bármilyen tanfolyamot tarthat, kitalálhatja, hogy érettségi kell hozzá. Céget jegyez, munkaügyi központtól kér munkaügyi számot, Felnőtt akkreditációs testülettől(FAT) akkreditációs lajstromszámot is. (Mondjuk legyen légycsapó a szakma neve). Egy szakma attól akkreditált igazán, ha szerepel az OKJ-ben(Országos képzési jegyzék) vagy egyetem ad ki nem sima tanúsítványt, hanem olyan diplomát, ami minimum Bsc.-végzettséget ad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!