Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Anyám halála óta, mintha átok...

Anyám halála óta, mintha átok lenne rajtunk! Apámon és rajtam?

Figyelt kérdés
Anyámal ápolásidíjon voltam 2014-ig.Ő abban az évben itthon elhunyt.Sajnos láttuk a kínját,és a szenvedését a haláltusáját.Mentőt hívtunk,akkor még két percig élt.A halála óta csupa balszerencse van rajtunk vagy átok nem tudom.Én beköltöztem abba a szobába amiben ő elhunyt.Lehet,hogy ez a baj ,nem tudom.De ott pl többször van nyomott hangulatom,mint más szobában.Nem halad az életűnk.Olyan mint amikor zátonyra fut egy hajó és ott rekedt.Költözzek ki abból a szobából ? Nem tudom elmagyarázni de egy helyben áll az életünk 4-éve.

2018. aug. 22. 10:15
1 2
 11/12 anonim válasza:
Anyád meghalt. Nincs egy vasatok sem. Élsz apád nyakán. Szarul megy sorotok. Ez ezotéria vagy lustaság? Mit csinálsz egész nap? Eszel? Gondolom társad sincs. Ha nem dolgozol, mitől haladnál?
2018. dec. 9. 17:09
 12/12 anonim válasza:
Szia ! Ha van lehetőséged rá,sportolj. Válásom után az is sokat segített. Ha nincs más mód minden nap egy kis intenzív séta. A szobából (eseleg lakásból is) mindenképpen ki kellene költöznöd.
2023. jan. 31. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!