Anyám halála óta, mintha átok lenne rajtunk! Apámon és rajtam?
Figyelt kérdés
Anyámal ápolásidíjon voltam 2014-ig.Ő abban az évben itthon elhunyt.Sajnos láttuk a kínját,és a szenvedését a haláltusáját.Mentőt hívtunk,akkor még két percig élt.A halála óta csupa balszerencse van rajtunk vagy átok nem tudom.Én beköltöztem abba a szobába amiben ő elhunyt.Lehet,hogy ez a baj ,nem tudom.De ott pl többször van nyomott hangulatom,mint más szobában.Nem halad az életűnk.Olyan mint amikor zátonyra fut egy hajó és ott rekedt.Költözzek ki abból a szobából ? Nem tudom elmagyarázni de egy helyben áll az életünk 4-éve.2018. aug. 22. 10:15
11/12 anonim válasza:
Anyád meghalt. Nincs egy vasatok sem. Élsz apád nyakán. Szarul megy sorotok. Ez ezotéria vagy lustaság? Mit csinálsz egész nap? Eszel? Gondolom társad sincs. Ha nem dolgozol, mitől haladnál?
12/12 anonim válasza:
Szia ! Ha van lehetőséged rá,sportolj. Válásom után az is sokat segített. Ha nincs más mód minden nap egy kis intenzív séta. A szobából (eseleg lakásból is) mindenképpen ki kellene költöznöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!