Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mindenkiből több "példány" van?

Mindenkiből több "példány" van?

Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 12:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

hát 10.-ben valaki mutatott egy ujságot h én bekerültem valami zala szépe izébe. pedig soha nem nevezek be sehová. de az én képem volt rajta. vagyis nem az én képem csak hasonlított rám.

aztán késöbb láttam egy boltban. de csak egy kicsit és nem vagyok biztos benne. minden esetre én soha nem vennék fel csíkos nadrágot.

2018. aug. 17. 12:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Személyi, adott egyénre vonatkozó DNS láncból több példány van? vagy csak egyetlen egy?
2018. aug. 17. 12:29
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Belőlem csak egy van, de hozzám hasonlóból számtalan lehet.
2018. aug. 17. 12:35
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Igen, az illuminátusok mindenkit leklónoznak, a kötelező védőoltás során valójában keletkezett vért erre használják fel. A klónokat a Gellért hegy alatti bunkerben tárolják. Három éve már elkezdték elfogni és kicserélni az embereket a klónokra, akik mind az Új Világrend és a Soros-Kalergi-terv megvalósításán dolgoznak.
2018. aug. 17. 12:39
 5/16 thoomas26 ***** válasza:
47%

Testre érted vagy lélekre?

Test esetében. Nem, mindenkiből csak egy. Olyanok vannak, akik megszólalásig hasonlíthatnak rád, de azért mégsem ugyanazok.

Lélek esetében. Minden lélek egy külön lény, nincs két egyforma. Azonban olyan, ritkább esetben van, főleg a fejlett lelkek esetében, hogy egy lélek egyszerre egynél több testben szülessen le, hogy fejlődését felgyorsítsa. Ilyen értelemben beszélhetünk arról, hogy te (a lelked) több testben is élsz egyszerre. Azonban az akkor sem te leszel, olyan értelemben, hogy nem a mostani személyiséged.

Tehát nincs két példány senkiből sem, sem lélek, sem test szintjén. Lehetnek nagyon hasonlók egymáshoz, de két (szó szerint) teljesen egyforma nincs.

2018. aug. 17. 14:30
 6/16 leértékelt ***** válasza:
0%
Belőlem két példány van és három másolat.
2018. aug. 17. 14:50
 7/16 anonim ***** válasza:
44%

Tiltakozom! - belőlem nincs másik!

vannak, akik még ezt az egyet is sokallják...

2018. aug. 17. 16:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát belőlem kettő van, én és az ikertestvérem.
2018. aug. 17. 18:05
 9/16 anonim ***** válasza:
52%

Van valami olyan jelenség, hogy doppelgänger, Agatha Christie egyik könyvében is van valami ilyesmiről szó, ez azt hiszem azt jelenti, hogy az energiád megtestesülnek, és lesz belőled "még egy"

Olvass utána ha érdekel, szerintem izgalmas téma

2018. aug. 17. 18:07
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Igen jó kérdés, korábban már bennem is megfogalmazódott. A több példány alatt nem a teljesen, csak a megközelítőleg azonosat értem, feltételezem te és mások is, így nem megyünk bele teljesen felesleges elméleti vitákba. Ahogyan én megfigyeltem, van jó néhány embertípus arcformára, az arcformán belüli elrendeződésére és a testalkatára, valamint az arányokra vonatkoztatva, és ezek keverékei. Viszont gyakori, amikor egymástól minden tekintetben független emberek szinte teljesen megegyező kinézettel rendelkeznek. És persze sokkal több a hozzájuk hasonlító, mint a szinte teljesen megegyező. A legérdekesebb, hogy majdnem mindig hasonló gondolkodásmóddal, belsővel rendelkeznek. Ezek felismerése talán egy minimális előnyt jelent számodra az életben, de ha gondolkodó típus vagy, akkor azonnal ezer másik kérdést szül. Ha odafigyelsz a világra, csak kérdéseket fogsz kapni végtelen mennyiségben, a válaszokra pedig többnyire saját magadnak kell rájönnöd. Mert a világot az emberek java része csak éli, nem figyeli. Így reális segítségre ne nagyon várj. Ha valami érdekel, keresd meg saját magadban.
2018. aug. 17. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!